2777
2789
عنوان

ب ی چیزی پی بردم😂😂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 66 پست
وایییییییی خدااااااا تصورش خیلی خنده دار  تا چن سالگی ایجور بودی  حتما جیغ میزدی خودتم م ...

😂😂😂😂ن تا اون حد نبودم فقط جیغ میزدم ،😂الان ک دارم بهش فک میکنم خیلی  خجالت میکشم 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط واسه دوست گریه کردم خو کشی کرده بود خیلی گریه کردم خیلی هلاک شدم وقتی گذاشتنش توقبر من دیدم صورتشو بس جیغ زدم حنجرم پاره شد

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
 فقط واسه دوست گریه کردم خو کشی کرده بود خیلی گریه کردم خیلی هلاک شدم وقتی گذاشتنش توقبر من دید ...

ای عزیزم خدا رحمتش کنه عزیزم 

منم دوستم تصادف کرد خیلی جوووون بود۱۶سالش چون ازدواج کرده بودم تازه بهم هیچی نگفتن اصلا جراتشو نداشتن داداشم اومد دنبالم بردتم خوننه مامانم اونحا فهمیدم بس ک گریه کردم مردم دیگه

ای عزیزم خدا رحمتش کنه عزیزم  منم دوستم تصادف کرد خیلی جوووون بود۱۶سالش چون ازدواج کرده بودم ت ...

آخی،،،،دوست من خیلی بد مرد من اون زمان تازه از دوس پسرمم جدا شده بودم دیگه هیچی😄😄😄

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
وای نه ادم از عروسیاش فیلم‌میگیره ک بعدا نگا کنه حس خوب بگیره از عزا چرا باید فیلم‌گرفت اخه  د ...

اخی  عزیز  خدار حمت کنه داداشتو چن سالش بود؟

بعضیا  میگیرن نمیدونم چرا حتما میخان داغ دلشون تازه شه

من اشکم لب مشکمه..هرجابرم مراسم عزاهمه متین وموقرنشستن گوشه ولی من هفت پشت غریبه هم که باشم هلاک میش ...

ای اینجوری دیگه نیستم فقط واسه تنها غریبه ای ک گریه کردم دوستم بود مثل خاهرم بود

اخی  عزیز  خدار حمت کنه داداشتو چن سالش بود؟ بعضیا  میگیرن نمیدونم چرا حتما میخان دا ...

مرسی عزیزم ۲۶سالش بود

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍