مریم_گلی787 مدیر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 عنوان صامید | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 34 پست سلام عزیزم @صامید کیانام من این کاربری و زاپاس داشتم برگشتم ولی هرچی پیام میدم نی نی یارا بر نمیگردونن کاربری مو خسته شدم انقد پیام دادممرسی عزیزم ک برام تاپیک زدی مهربونم😢 Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی 1399/03/12 | 16:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صامید عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 6087 ولش کن دورت بگردم وای میستم تا باز کنن خوبه ن توهین میکنم ن چیزی 😢 فعلا با کاربری مریم خلی بچرخ🤓 پروفایلم همون ساندویچو بذار... اوف اوایل میدیدم حرص میخوردم گشنم میشد😅
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52378 والا کاربر بی حاشیه ای هستم ن ب کسی توهین میکنم ن تاپیک و پست جنسی میذارم دیگ نمیدونم چی کار کنم ا ... عزیزم دیدم یه تاپیک در مورد رهبر بود شما اونجا پست گذاشته بودین پستتون هم خوب نبودهمن خودم تو تاپیکهام ببینین چقدر تاپیک زدم که هر کس تاپیک سیاسی بزنه قطع میشه هر کس شرکت کنه قطع میشه ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
صامید عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 6087 نه عزیزم بیخودی چرا قطعتون کنم بخوام کاری رو انجام بدم با اولین تگ حل میشه ولی چون به من گفتن دیگه ... 🌹🌹
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52378 میدونین چون نی نی یار 3 گفتن در قسمت تماس با ما درخواست بده برش میگردونن، من فک کردم زود کاربریشو بر ... دادم دیگه پس فقط تگ میکردین؟ دیروز یکی از دوستاتون تاپیک زد شما هم اونجا بودین گفتم ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
صامید عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 6087 دادم دیگه پس فقط تگ میکردین؟ دیروز یکی از دوستاتون تاپیک زد شما هم اونجا بودین گفتم فک کنم تو اون تاپیک من پیامتونو ندیدم🤦♀️