2777
2789
عنوان

صامید

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 34 پست
الان تاپیک میزنم، نی نی یار 3 بهم گفت اگه درخواست بدی کاربریتو برمی گردونن☹️

درخواست دادم بخدا

صدبار تگ کردم

انگار نه انگار 😢

مرسی دورت بگردم خودم تاپیک میزنم بهتره

دیدم پیگیر بودی مهربونم

Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3     مگ نگفتین از قسمت تماس با ما اقدام کنم پ ...

سلام عزیزم نی نی یار 3 بهتون گفتن که پست سیاسی گذاشتین خب انتظار دارین فرداش فعال بشه؟ گفتن تماس با ما بگین منتظر باشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم نی نی یار 3 بهتون گفتن که پست سیاسی گذاشتین خب انتظار دارین فرداش فعال بشه؟ گفتن تماس با ...

نی نی یار جان ۳ روز شده

من اصن یادم نمیاد سیاسی گذاشته باشم

از تماس با ما ده بار پیام گذاشتم خب

Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی   
سلام عزیزم نی نی یار 3 بهتون گفتن که پست سیاسی گذاشتین خب انتظار دارین فرداش فعال بشه؟ گفتن تماس با ...

نی نی یار جان من اصن پست سیاسی نذاشتم 

بعدم الان ۳ روز شده

تماس با ما پیام گذاشتم توروخدا برگردونید دیگ @kiyannaa

نی نی یار جان من اصن پست سیاسی نذاشتم  بعدم الان ۳ روز شده تماس با ما پیام گذاشتم توروخدا برگ ...

سیاسی نذاشتین؟ نی نی یار 3 حتما چک کردن که گفتن صبر کنین چک میکنم

سیاسی جدیدا دیگه سه روز باز نمیشه 3هفته   

قطعتون میکنم    

😅😅😅بخدا خودم خوشم نیومد چیپ بازی در اوردم هی تگ کردم😅😅

آخه کیانا خیلی مهربون و خوبه گناه داره، نی نی یار 3 گفت کاربریشو برمی گردونن

منو قطع نکنین کوچولوم گناه دارم🤓🌹

میشه @kiyannaa رو برش گردونین❤️🌹🌹🌹

زدم الان❤️😅چند تا چندتا بزنیم جواب بدن😐

دوست گلم وقتی  زیاد منو تگ میکنین مزاحم میره تو یک تاپیک تگم میکنن نمی بینم یا وقتی ببینم دیگه دیر شده حسابی فحش داده و توهین کرده

من تاپیکتون و پستهاتون رو دیدم دیروزم دیدم ولی وقتی گفتم تماس با ما باید بدونین همون جا فقط فعال میکنن

کارم زیاده گفتم خوبه فعال کردن کاربرو ازم گرفتن کارم سبک تر میشه ولی صد برابر شده یه بار باید به کاربر توضیح بدم بره تماس با ما صدبارم باید توضیح بدم من باز نمیکنم  

سیاسی نذاشتین؟ نی نی یار 3 حتما چک کردن که گفتن صبر کنین چک میکنم سیاسی جدیدا دیگه سه روز باز نمیشه ...

نی نی ایار 3 گفتن درخواست بده برش میگردونم☹️

شما برش گردونین یه گوشه میشینه ساندویچشو میخوره☹️🌹🌹

سیاسی نذاشتین؟ نی نی یار 3 حتما چک کردن که گفتن صبر کنین چک میکنم سیاسی جدیدا دیگه سه روز باز نمیشه ...

والا کاربر بی حاشیه ای هستم ن ب کسی توهین میکنم ن تاپیک و پست جنسی میذارم

دیگ نمی‌دونم چی کار کنم امیدوارم زودتر باز کنید 

نی نی ایار 3 گفتن درخواست بده برش میگردونم☹️ شما برش گردونین یه گوشه میشینه ساندویچشو میخوره☹️🌹🌹

ولش کن دورت بگردم وای میستم تا باز کنن 

خوبه ن توهین میکنم ن چیزی 😢

دوست گلم وقتی  زیاد منو تگ میکنین مزاحم میره تو یک تاپیک تگم میکنن نمی بینم یا وقتی ببینم دیگه ...

میدونین چون نی نی یار 3 گفتن در قسمت تماس با ما درخواست بده برش میگردونن، من فک کردم زود کاربریشو بر می گردونن

حق با شماس زیاد تگ کردم و متاسفانه مزاحمتون شدم ☹️ولی کاش یبار جواب میدادین و میگفتین بعد چند روز کابریش برمیگرده دیگه من این همه مزاحم نمیشدم☹️

😅😅😅بخدا خودم خوشم نیومد چیپ بازی در اوردم هی تگ کردم😅😅 آخه کیانا خیلی مهربون و خوبه گناه داره، ...

نه عزیزم بیخودی چرا قطعتون کنم

بخوام کاری رو انجام بدم با اولین تگ حل میشه ولی چون به من گفتن دیگه کاربری فعال نکن هر کس قطع میشه تماس با ما بگه