2777
2789
عنوان

خب منم از این کارا برا بچم نمیکنم یعنی خسیسم یا بچمو دوست ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست

اینجوری که من متوجه شدم جاریش 2 تا بچه داره 

سر بچه بزرگش شاید دستش تنگ بوده نتونسته این کارا رو برای بچه اولش بکنه 

خب مادره حقیقتا نمیخواد فرق بزاره بینشون اون یکیم آسون گرفته براش

والا من خواهرم 2 تا بچه داره برای هر کدوم یه آلبوم درست میکنه از عکسای سونوگرافی توش میزاره تا نوزادی و کودکی و نوجوانی و...

یادمه واسه دومی که رفت سونوگرافی میخواست عکساشو بزاره تو آلبوم 

با اون شکم بزرگ و نفس نفسای 8 ماهگی رفت از بالای کمد آلبوم بچه اولیشو اورد نشونش داد گفت ببین مامان توهم آلبوم داشتیا فک نکنی فقط واسه آبجی میخوام البوم درست کنم

حالا دیگه فک کن شیشه شیر مارک و گهواره و فلان و فلان که جای خود دارد اگه بچه اول نداشته نخواسته برای دومی بگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خسیسی تا هستین خرج کنین

وقتی عقلش رسید و چیزی واقعاً براش ارزشمند بود میکنم. با پولای کادوش براش سکه خریدم، یه قرونشم خرج نکردم، گذاشتم بعدا خودش هر کاری خواست باش بکنه و خرجش کنه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

به نظر من تو اون تاپیک که استارتر توسط کاربران خورده شد با اینکه مقایسه و شیوه بیانش غلط بود اما اینکه بعضی کاربران از نفس عمل جاری ایشون دفاع میکردن هم درست نبود

اینکه میگن بچه هر جو. بزرگ شد میشه بالاخره درست نیست

اتاق ساختن برای بچه ها اهمیت بهشون دادن و لباس تمیز تنشون کردن به تغذیه شون رسیدن، نه برای چشم و همچشمی برای خود بچه اهمیت داره، لازم نیست گرون ترین مارکو گرفت اما پدر مادری که پول داره و دریغ می‌کنه دا ه بزرگترین اشتباهو می‌کنه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
عزیزم اون خانوم مشکل شخصیتی دارن .  هرکسی برای بچش تا حد توانش سنگ تموم میداره . ایشون یه جوری ...

من یه تومن دادم تخت، آخرشم روش نخوابید، شبا بخاطر آقا رو زمین میخوابیم😁

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
اتفاقا من هرچی ک ل دلم بشینه  برای برادر زادم میخرم هرچقدم گرون باشه مهم نیس.بچه باید شیک پوش ب ...

اعتماد به نفس بچه با این چیزا نمیره بالا، بلکه با احترام گذاشتن و پر و بال دادن به تواناییهاش و توجه به نیازهای عاطفیش میره بالا 

بعد این تصور که بچه باید سختی ببینه که بفهمه زندگی آسون نیست غلط ترین تصور ممکنه، باور بدبختی و سختی و زندگی ناامن رو تو مغز بچه کاشتنه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
تاپیک رو ندیدم و بچه هم ندارم ولی به نظرم بچه زیر ۶ سال فرق لباس مارک و گرون رو با لباس ارزون تشخیص ...

دقیقا منم همینو میگم

بعد این تصور که بچه باید سختی ببینه که بفهمه زندگی آسون نیست غلط ترین تصور ممکنه، باور بدبختی و سختی ...

نه تو چادر زندگی نمیکنیم ولی عمرا آیپاد تو پنج سالگی بهش نمیدم! 🙄 

چند وقتشه ؟ 

سه ماه

فقط چند وقت پیش از اینجا تبلیغ عکس پرینت رو دیدم چندتا عکس با موبایل رو چاپ کردم، مامانمم هی میگه ما ...

خودت تو خونه  با ابزار و سایل ساده و کم خرج کلی میتونی کارا کنی  ک هم ماهگرد داشته باشه بچت هم بری  بپاش نداشته باشی 

یکم خلاقیت بخرج بدی 

خودت تو خونه  با ابزار و سایل ساده و کم خرج کلی میتونی کارا کنی  ک هم ماهگرد داشته باشه بچ ...

میدونم چی میگی عزیزم. ولی حوصله این کارا رو ندارم متاسفانه . هم من هم شوهرم از این کارا خوشمون نمیاد. ملت میرن عکس بارداری تو آتلیه میگذارن، من هیچ خوشم نمیاد نگاه کنم. چه رسه خودم برم. یا این جشنای مسخره با عنوانهای بیخود🙄

هر دفعه با ذووووق بغلش میکنم. خودش ذوقمو میفهمه. مگهه ذوق با عکسه؟ 

ببین عکس گرفتن، خرید واسه بچه، یا حتی بعضی از کارها ذوق می خوات که بعضیا ندارن، ولی ممکنه  با بازی کردن و بغل کردن بچه ات کلی ذوق کنی، همه آدما شکل هم نیستن، ممکنه بعضیا با آتلیه بردن کودک، یا خرید واسه بچه اش، یا تزئین اطاق کلی هنر و ذوق به خرج بدن، بعضیا هم این کارارو بیخود می دونن، 

نگران فردا نباش، خدا از قبل آنجاست 🌷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز