2777
2789
عنوان

خب منم از این کارا برا بچم نمیکنم یعنی خسیسم یا بچمو دوست ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست

اتفاقا من هرچی ک ل دلم بشینه  برای برادر زادم میخرم هرچقدم گرون باشه مهم نیس.بچه باید شیک پوش باشه تا ب چشم بیاد اعتماد ب نفسش بره بالا.من حتی تو تولد و عروسیا ک برم اتلیه برادرزادمم میبرم لباس و ارایشگاه و عطر واینا باهم میریم اتلیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انرژیا و پولاتونو برای تربیت یه انسان بهتر هزینه کنین،ول کنین تو رو خدا،دنبال این باشین بچه تون یه هنر از هم سناش بیشتر بلد باشه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
فقط چند وقت پیش از اینجا تبلیغ عکس پرینت رو دیدم چندتا عکس با موبایل رو چاپ کردم، مامانمم هی میگه ما ...

برای شما بسه اما بچه شما در آینده ممکنه بخواد عکس های ماهگرد خودشو ببینه ، نه اینکه ببری حتما آتلیه ....اما توی خونه عکس بگیر با وسایل و اعداد جوری که مشخص باشه سن بچه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
احیانا زیاد اقتصادی عمل نمی کنی، ی خورده هم بی ذوق هستی😅

هر دفعه با ذووووق بغلش میکنم. خودش ذوقمو میفهمه. مگهه ذوق با عکسه؟ 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
عزیزم اون خانوم مشکل شخصیتی دارن .  هرکسی برای بچش تا حد توانش سنگ تموم میداره . ایشون یه جوری ...

چه مشگل شخصیتی چرا توهین میکنید 

چرا ندیده طرف رو قصاوت میکنید بابا از خدا بترسین یه دره 

تاپیک رو ندیدم و بچه هم ندارم

ولی به نظرم بچه زیر ۶ سال فرق لباس مارک و گرون رو با لباس ارزون تشخیص نمیده

نه افراط نه تفریط. در حدی که نه حسرت داشته های دیگران رو بخوره نه اینکه بدون دردسر هرچی خواست در دسترسش باشه

راجع به عکس و استوری هم کلا میگم بچه هرکسی برای خودش شیرین و جذابه. لزوما چون من از هرحالتی لذت میبرم، بقیه هم ضعف نمیکنن برای بچه م و خوشحال نمیشن از دیدنش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حالا دونه دونه نمی‌خواد خودتون و روش مادریتون رو به قضاوت بذارین به تعداد آدما روش برای زندگی وجود داره کافیه آدم وجدانش راحت باشه و قصور نکنه جزییات چندان مهم نیست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ن عزیزم هرکسی باید به اندازه جیبش خرج کنه والا اون خانم زیاده روی کرده بودن ومن اصلاخوشم نیومد بنظرم نباید واسه بچه ای که درحال رشد هستش هفته ای یبار لباس خریده چون واقعاحیفه شماهم زیاد به کارای اون کاربر توجه نکن چون کار درستی نکرده

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
به نظر من بچه باید گاهی نداری بکشه تا بفهمه زندگی همیشه بر وفق مرادش نیست

دقییقا چون خودم روانشناسی خوندم میدونم نباید لوس و لای پر قو بارش بیارم 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

بابا این یارو خیلی کلاسش بالاست و ولخرجه بابا بچه رو باید سالی یکی دوبار بار ببری اتلیه که قشنگ بزرگشدنشو احساس کنی ماهی یه بار که نمیفهمی چی به چیه

خدایا هیچ خانواده ای رو بی آبرو ............... هیچ پدرومادری رو سرافکنده نکن

کارایی ک میکرد خیلی خاص نبودن

ولی سطح دیدش خیلی پایین بود

من خاهرزادم مو نداره ۱ سالشه ولی هر روز یمدل گیره میزنیم ب موهاش چون خیلی شیرین و گوگولی میشه

ولی میگف بچم راه نمیره بهش کفش پوشوندم چون مددده😐

منم مثل شمام ذوق نداره عکس و اینا بگیذم  ولی شوهرم خیلی اسباب بازی‌ای گرون برای پسرم میخره همین چن وقت پیش براش یه موتور شارژی -کنترلی خرید درحالیکه پسرم فقط ۱۵ماهشع و بلد نیس سوار بشه و حتی ممکنه بیفته میگه مهر ماهم ک بریم قشم از اونجام ماشین شارژی میگیرم براش😕😐اسباب بازی چرتی و پرتی هم تا دلت بخواد داره من خودم بیشتر اهل خرید لباسم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز