2777
2789
عنوان

خب منم از این کارا برا بچم نمیکنم یعنی خسیسم یا بچمو دوست ندارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 59 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا.من با هر ماه اتلیه و خرید وسایل گرون مشکل تدارم یکی داره و انجام میده خیلی هم خوبه..ولی با استوری گذاشتن و کردنش تو چش دیگرون مشکل دارم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم دقیقامثل شمام..پسرمم تاحالاآتلیه نبردم تاالان ک ۳سالشه خودم بادوربین ازش عکس گرفتم شاسی کردم..

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

نعع اون کاربر منظورش این نبود میگف خونواده شوهرم اونو بیشتر قبول دارن

خو اینم معلومه چرا چون میبینن عروسشون قناعت میکنه و پسرشون زیر فشار نیس

" آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟ "

اره خسیسی

تا هستین خرج کنین

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
بسه دیگه چقدر تاپیک میزنید

جدی؟ اصلا ندیدم، فکر کردم اولیم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
فقط چند وقت پیش از اینجا تبلیغ عکس پرینت رو دیدم چندتا عکس با موبایل رو چاپ کردم، مامانمم هی میگه ما ...

من فقط به عکس اهمیت میدم ، اتلیه نمیبرم اما تو خونه عکس میگیرم میدم کسی برام درستش میکنه عین اتلیه میشه بعد میدم برام چاپش کنن

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

عزیزم اون خانوم مشکل شخصیتی دارن . 

هرکسی برای بچش تا حد توانش سنگ تموم میداره . ایشون یه جوری گفت من تخت خریدم جاریم نداره که من فکر کردم چه تخت شاهانه ای خریده رفتم تاپیکای قبلشو دیدم . یه تخت معمولی ۴۰۰ تومنی که میدن تولیدی های محلی میسازن . مطمین باش باقی مسایلش هم همینه و فقط قصد بزرگنمایی کارهاشو داره. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز