چند هفته پیش همسرم میخواس بره با مادرش یجایی از تهران سه ساعت راهه گقتم میخواییم بریم خرید نرو کار داریم گفت برم برم بعد قبول کرد گف باشه من شک کردم ک رفته با مادرش"بعد زیربار نرفت امشب مامانش از عمد که بین مارو بهم بزنه درامد گفت اونروز من به ... گفتم بهت بگه ها نگی یوقت تقصیر من بوده من نمیدونستم به تو نگفته بعدا فهمیدم بهت نگفته منم میخواستم ضایعش کنم مادرشوهرمو گفتم میدونستم بهم گفته بود ولی امدین خونه دعواش کردم😔
عزیزم بزار این جور کارها رو که مشکلی برای زندگیت پیش نمیاره برای مامانش انجام بده که مجبور به دروغ نشه ولی خوشم اومد حال مادر شوهر رو گرفتی نزاشتی دعوا بشه معلومه سیاست داری
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
وای واسه خودتون زندگی کنید چه کار به مادر شوهر دارید یه ساعت میرید دیدنشون خوش باشید حرف باد هواس زندکی رونه به خودتون ونه به همسرتون تلخ نکنید عمر کمه صفا کن