2777
2789
عنوان

دروغ شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست
واقعا ترزش نداشت بهم دروغ بگه وقتی دیدم به حرفم گوش داده نرفته چقدر خوشحال بودم الان صدبرابر ناراحت ...

عزیزم ب فال نیک بگیر ک الان متوجه شدی، ابن رو بزار برای تلنگر ک خدا نکرده باز بیش تر سخت گیری می کردی دروغ های بیش تر دیگه بعدا می فهمیدی...

خورشید پشت ابر نمی مونه...دیر با زود پیدا میشه

بجای فکر کردن ب اون ماجرا هم خودت درون خودت تغییراتی بده و هم در محیط آروم و صمیمی ب شوهرت عمق ناراحتی ک داری رو بگو و ازش بخواه مدیریت کنه و این پنهان کاری ها بگو دیگ تکرار نشه...

خودت سعی کن برای اینکه رابطه خودت و شوهرت خوب باشه در برابر مادرش گاهی کوتاه بیا 

۳بار تعلیقی ام،از من بترس
بله عزیزم آدم باید کوتاه بیاد تا طرفش دروغ گو نشه ولی چه میشه کرد آدمیزاد و احساسات درونی خودش رو به ...

شما اکر احساس واقعیت فرق داره با عملت، یکاری کن یک مدت با همین روال تظاهر ب دوس داشتن مادرش پیش برو اگر شوهرت انسان پخته و قدر دانی باشه متوجه کارت میشه و تو عمل بهت نشون میده ک قدر دان کارهات هست و شما اون احساس خوشی ک از بازخورد رفتار شوهرت می گیری برات جای  امید هست و باز ادامه میدی ب کارت ولی اینبار از جون و دل تر.

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اکر احساس واقعیت فرق داره با عملت، یکاری کن یک مدت با همین روال تظاهر ب دوس داشتن مادرش پیش برو ...

ممنون عزیزم من شوهرم مشکلی نداره اگه خیلی با مادرش رفت و آمد نکنم آخه خودش هم از خانواده اش خیلی ضربه خورده طرف من هست همیشه

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!