2777
2789
عنوان

دروغ شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست
خب وقتی شوهرت پیجونده احتمال داره مامانه دفعه بعد درخواست کنه شوهرت نپذیره بخاطر این کارش... حال ...

قضسه رو نمیخوام باز کنم مامانش ی گندی زده ولی پسرش بازم پشتشه

فکر کنم تاره ازدواج کردی بابد بدونی سخت گیری و زیر منگنه گذاشتن و سوال پیچ کردن مردا، اونارو پنهان کار ک دروغ گو می کنه...

پس ب جا لج کردن دل بده بهش و همدم باش و کنارش نه جلوش

۳بار تعلیقی ام،از من بترس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون  دیگ شوهره ام لااقل باید اون روز ب خرید اسی می رسید و می گفت مامانم و فردا می برم.اون چرا ...

آخه خود استار نوشته کاملا از صحبت مادر شوهره پیدا ست که فقط می خواسته خبر رسانی کنه و دعوا راه بندازه

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
قضسه رو نمیخوام باز کنم مامانش ی گندی زده ولی پسرش بازم پشتشه

خب پس کلا مادره بلده چجور رفتار کنه ... دوست شو باهاش... ابنو زمانی متوجه میشی ک چشمات ببندی تصور کن ی پسر داری و ازدواج کرده میخای بری تا یک جایی و زنش مخالفت کنه، 

حالا خودتو بزار جای شوهرت، مامانت میخواد ازت ببریش تا ی جایی و زنت میگه نبر، خدایی دلخور نمیشی از زنت؟ اون مادرش و بهرحال خون اون تو بدنش

اینکه آدمها در هر شرایط خودشون رو بزارن جای طرف کمک بزرگیه

آخه خود استار نوشته کاملا از صحبت مادر شوهره پیدا ست که فقط می خواسته خبر رسانی کنه و دعوا راه بنداز ...

که موفق ام شد

نمی دونم دوستم ولی من خودم ی پسر ۵ساله و ی ۳ساله دارم، آدم وقتی مادر میشه خیلی راحتتر می تونه با مادرشوهر و مسائل مربوط ب اون کنار بیاد.

اونجا هیچی بهش نگفتم ولی چه فایده زنیکه به هدفش رسید خونه دعوا کردیم

شوهرت کاره بدی کرد دروغ گفت اما شما هم زمانی که میخواد کمک امکانش برسه بزار بره هم تو پیش شوهرت عزیز میشی هم مادر شوهرت سو استفاده نمیکنه وهم اینکه کار خیر کردی کمک به مادر خدا هم راضی هست

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
خب پس کلا مادره بلده چجور رفتار کنه ... دوست شو باهاش... ابنو زمانی متوجه میشی ک چشمات ببندی تصور کن ...

گلم ی زمانی خیلی دوسش داشتم مادر شوهرمو همش کادو بدست بودم ولی دیدم واقعا لیاقت نداره ازش دور شدم جوری که چند ماهم بگذره بهش ز نمیزنم حالا جاری هم امده نمیدونم چیکار کنم بچسبم بهش یعنی با گندهایی ک زده

که موفق ام شد نمی دونم دوستم ولی من خودم ی پسر ۵ساله و ی ۳ساله دارم، آدم وقتی مادر میشه خیلی راحتتر ...

بله عزیزم منم خودم پسر دارم و برادر بستگی به طرف شما هم داره که خوب باشه یا خورد شیشه داشته باشه که باهاش کنار بیای من مادر خودم رو با مادر شوهرم مقایسه میکنم که چه طور هوای عروس ها رو داره و عروسامون مدام دورش میچرخن و دوسش دارن اما مادر شوهر خودم که بشدت در مقابل عروس گارد داره میفهمم کنار اومدن با همچین آدمی سخته

خب همون دیگ، اینکه اون تایم پیش شما بوده، سوال شد ک مادر کی برده پس؟؟ شوهرت می تونست بگه هم مامانم ...

اون تایم پیش من نبود گفت سر کار بودم ولی سرکار نرفته بود دروغ ازین بزرگتر از صبح تا بعدازظهر خودم باعث شدم بهم دروغ بگه یعنی تقصیر خودمه

گلم ی زمانی خیلی دوسش داشتم مادر شوهرمو همش کادو بدست بودم ولی دیدم واقعا لیاقت نداره ازش دور شدم جو ...

نه عزیزم حرف من مادرشوهرت ام نیست ، الان شوهرت به مادرت محبت کنه ، شوهرت برات عزیزتر نمیشه؟ هرچند مادرت قدر بدونه یا ندونه.... اوکی؟

توام تا جایی ک میشه نری شخصیت خودت رو فنا بدی حالا، خوب باش و سعی کن خوب بمونی برای اینکه برای شوهرت عزیزتر باشی و جات توی قلبش محکم تر بشه...

بنظر میاد کم و بیش با سیاستی می دونی تا چه حد منظورمه.

بازم خودت هرچی صلاح بدونی عزیزم

بله عزیزم منم خودم پسر دارم و برادر بستگی به طرف شما هم داره که خوب باشه یا خورد شیشه داشته باشه که ...

بله حرف شمام درسته  دوستم

ولی اینکه این  رفتار باعث بشه شوهرت پنهان کار بشه و دروغ گو ارزش داره؟؟؟

چقدر دلت می گیره بفهمی شوهرت دروغ گفته بخاطر سخت گیری تو....

من منظورم برای بهتر شدن رابطه زن و شوهر تا حدی ی جاهایی کوتاه اومدن ب نفع خودمون میشه‌

اون تایم پیش من نبود گفت سر کار بودم ولی سرکار نرفته بود دروغ ازین بزرگتر از صبح تا بعدازظهر خودم با ...

نه دیگ تو هر ماجرایی ک منجر ب دعوا و تنش بشه قطعا فقط یک نفر نمی تونه مقصر باشه، شوهرت می تونست رابطه بین تو و مادرش مدیریت کنه ک بنظر اون سیاست لازم رو نداره یا هرچی...

اون وسط کمی مادر شوهر و بقیه تقصیر متوجه خودت و شوهره...

الان  دنبال مقصر نباش دنبال این باش دیکه میش نیاد عزیزم

بله حرف شمام درسته  دوستم ولی اینکه این  رفتار باعث بشه شوهرت پنهان کار بشه و دروغ گو ارز ...

واقعا ترزش نداشت بهم دروغ بگه وقتی دیدم به حرفم گوش داده نرفته چقدر خوشحال بودم الان صدبرابر ناراحت شدم همشم بخاطر انرڙی منفی ک مادرش داد وگرنه ۱ ماه از اون قضیه میگذشت من یادم رفته بود

بله حرف شمام درسته  دوستم ولی اینکه این  رفتار باعث بشه شوهرت پنهان کار بشه و دروغ گو ارز ...

بله عزیزم آدم باید کوتاه بیاد تا طرفش دروغ گو نشه ولی چه میشه کرد آدمیزاد و احساسات درونی خودش رو به عقل و منطق ترجیح میده مخصوصا خانما