2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره خیلی بده...شقاق چیه؟

یه برش از داخل مقعد..اونه که باعث خونریزی و درد خیلی وحشتناکی میشه.خصوصا وقتی یبوست باشی 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
منم یک دونه اندازه ببخشید همون ک گفتی اومده بیرون . دوجاش هم ورم کرده . ولی درد ندارم . راهنماییم می ...

پماد دیلتیژل بگیر از بیرون بزن.روزی ۲بار .اگه میتونی روزی ۲ بار تو تشت اب ولرم بشین اگه نه که کمپرس ابگرم بگیر بشین روش تا اون ورم ها بخوابه...

احیانا این چند روز اخیر یبوست یا اسهال نداشتی؟؟

وایییی😣تا دوهفته؟؟آخه پس چطور برم دستشویی...میسوزونن بعد بخیه میزنن یا نه؟

اره دیگه اول اون پولیپ هارو از داخل و خارج لیزر میکنن بعد بخیه میزنن...میگم که مادرشوهرم از دیروز ۳بتر رفت دستشویی و گفت درد نداره یه سوزش خیلی بدی داره که با نشستن تو اب ولرم خوب شده.ولی دیروز ناله میزدااااا از درد تا صبح به خودش میپیچید 

اره ازش میپرسم میگم بهت.. دکتر گفته بود باید عمل کنه 6 تومن میشد عملش.. لیزر هم گفته بود اگه لیزر کن ...

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی🌺🌺

باشه ممنونم عزیزم🌸

دکتر ضیایی کلیپ های خوبی داره.من اونا رو دیدم.حتما ببین عالیه.کسانی هم که متاهلن رابطه رکتال تو این ایام کاملا ممنوعه

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
 آره من اینطوریم

شما شقاق داری پس...اگه میترسی بری دکتر فعلا پماد دیلتیازم ۲درصد و بتامتازون ۱درصد رو بخر از هرکدوم نصف بزن تو اپلیکاتور،شبا قبل از خواب بزن داخل..تا وقتی خوب بشی.این ۲تا پماد رو شخصا استفاده کردم و شقاقم خوب شده ..تو اب ولرم زیاد بشین..سعی کن رو زمین سرد و سفت نشینی..ازهمه مهمتر اصلا نزار یبوست بشی..