2789
میتونی بری..مادرشوهرم دیروز عمل کرد .از دیروز تا امروز ۳بار شکمش کار کرده.گفت اصلا درد حس نکردم فقط ...

وایییی😣تا دوهفته؟؟آخه پس چطور برم دستشویی...میسوزونن بعد بخیه میزنن یا نه؟

اوکی عزی م.مرسی..میشه ازمامانتون بپرسی چیا خورده خوب شده.بچه کوچیک دارم راهمم واقعا دوره از کرج

اره ازش میپرسم میگم بهت.. دکتر گفته بود باید عمل کنه 6 تومن میشد عملش.. لیزر هم گفته بود اگه لیزر کنی دوباره همونجوری میشه... ولی خدا رو شکر با این دارو گیاهی خوب شد... فردا میپرسم بهت میگم

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگفت..سه سال پیش رفتم دارو داد گفت اگه خوب نشدی بیا عمل کن...من خوب نشدم ولی چون از عمل میترسیدم ...

مراعات کن. شنیدم کمپرس اب سرد وگرمم  خوبه .برای هر کس یکیش جواب میده

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
وای ۶ تومان از کجا بیارم آخه

بخدا تازه پارسال بود همه چیز اینقدر گرون نشده بود.. بعدم ادم میترسه تو این کرونا دکتر بره

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
فکرنمیکردم اینقد گرون باشه هزینش😥یعنی باید تحمل کنم😣

بزار فردا از مامانم میپرسم بهت میگم