2777
2789
عنوان

بابای مهربونم

1017 بازدید | 51 پست

امروز بیست روزه ندارمش 

دیشب رفته خواب برادرزاده ام مامانمو بغل گرفته بوده گریه می‌کرده و نگرانش بوده 

مامانم دوازده سال پرستاری پدرم رو انجام داد حاضر بود خودش بره سرای سالمندان ولی برای بابا پرستاربگیره داخل خونه 

بابام هم مهربون بود ۵۷ سال باهم زندگی کردن جز احترام و محبت با مامانم برخورد نکرد نه دعوایی نه سر و صدایی فقط می‌گفت جانم عزیزم گل قشنگم 

این روزها مامانم تنهاست من شهر دیگه ای هستم تمام سعیمو دارم میکنم که مامانم رو بیارم پیش خودم و براش نزدیک خونه مون خونه بگیرم 

ولی می‌دونم بابام نگرانشه که اینطور اومده خواب برادرزاده ام

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا  به هیچکس داغ عزیز نشون نده خیلی سخته فراتر ازتصور سخته من دوساله پدرموندارم هرروز نبودشوحس میکنم. خدا بیامرزه پدرتو انشالله مشکلتون حل میشه

.

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...

خدا روح پدرتون رو قرین رحمت کنه. من هم دو ساله که پدرم رو از دست دادم . و هربار که مامان از موضوعی ناراحته و به ماها نمیگه بابا به خواب یکیمون میاد و میخواد که حواسمون بیش تر به مامان باشه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
خدا روح پدرتون رو قرین رحمت کنه. من هم دو ساله که پدرم رو از دست دادم . و هربار که مامان از موضوعی ن ...

من همش دارم کارها رو از راه دور ردیف میکنم که زودتربیاد داداشام میگن عجله داری و...

حالا متوجه شدم با این خواب بابا نگران مامانه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدا رحمتشون کنه و انشالله به قلب مادرت خدا یه صبر و آرامشی بده تحمل کنه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم بهت تسلیت میگم درکت میکنم باهم همدردیم منم سه ماهه پدر ازدست دادم دلم خونه هنوز آروم نشدم خدا گلچینه پدرمنم خیلی مهربون بود خانواده دوست بمادرم خیلی احترام میزاشت چند وقت یبار بمامانم میگفت ازم راضی هستی خانوم گاهی اوقات بی دلیل برامادرم گل میخرید واقعن مادرم شکست چند وقت پیشم انقدر سرخاک پدرم مادرم زجه زد وگریه کرد که از حال رفت بابام ۵۶سالش بود زود بود برا رفتن انشالله نور به قبر پدر شما وپدرم وهمه ی پدران ومادران که دستشون از دنیا کوتاست نور بقبرشون بباره وجاشون خوب باشه بازم تسلیت میگم غم آخرتون باشه پدرو مادر در گرانبهان 

عزیزم بهت تسلیت میگم درکت میکنم باهم همدردیم منم سه ماهه پدر ازدست دادم دلم خونه هنوز آروم نشدم خدا ...

ممنونم عزیزم خداپدرشمارو هم رحمت کنه