2777
2789
عنوان

بابای مهربونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 51 پست

تسلیت میگم آبجی واقعا خدا صبر بده

هرکلر میتونی بکن حتی شده بیارش خونه خودت مادرتو حیف اون گل

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
خدا رحمت کنه پدرتو   بابای من ۳۹ روزه که فوت شده😭😭😔

الهی خیلی سخته من سه ماه بود به خاطر کرونا ندیده بودمش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش دارم کارها رو از راه دور ردیف میکنم که زودتربیاد داداشام میگن عجله داری و... حالا متوجه شدم ...

ما که هرکاری کردیم مامانم راضی نشد از خونه اش دل بکنه. همش میگه اینجا با یاد باباتون ارامشم بیشتره. ما همه ی بچه ها از مامان دوریم و فقط هر روز تلفنی میتونیم جویای حالش باشیم. خدا مادرتون رو براتون نگهداره .

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
ما که هرکاری کردیم مامانم راضی نشد از خونه اش دل بکنه. همش میگه اینجا با یاد باباتون ارامشم بیشتره. ...

ممنونم عزیزم آخه مامانم خونه اش ویلایی و بزرگ دیگه نمیتونه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

قدد مادرتو بدون  خدا رحمت کنه پدرتو منم ۱۱ ماهه دیگه ندارمش و این شده سواستفاده کردن شوهرم از ...

هاااااااااااااای اینوگفتی آتیش زدی بهم  منم بابام اول فروردین ایست قلبی کرد دکترااحیاش کردن برگشت الان حال وروزخوشی نداره توی خونست بعدیکماه که بستری بودبیمارستان.ولی هنوزسایه اش بالای سرمه بابابزرگ شوهرم اومدبهم گفت بروبه بابات بگو خونشوبده به تو.  چقدپست میشن بعضی آدما.بابای طفلی من59سالشه بعداون مرتیکه87سالش.میخواستم بگم اول تومیمیری ارثت میرسه بهمون.براسلامتی بابام دعاکنیدلطفا

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت
هاااااااااااااای اینوگفتی آتیش زدی بهم   منم بابام اول فروردین ایست قلبی کرد دکترااحیاش کردن ب ...

انشالله حالشون خوب میشه عزیزم

اخ اخ اخ پدر بزرگ شوهر منم بهم گفت۸۵ سالش  اونوقت بابای ۷چ ساله من چقدر هم دردیم

عوضیا همیناازحرص مال دنیاجون میدن آخر.بخدازنش 4سال پیش مرد گفتن بایدعمل بشه پلاتین بزاریم کمرش اینم45میلیون دادعملش کردن.تاالان میگه حیف45تومن.باورکنیدبه کارگرای آرامگاه سفارش میکردمواظب باشیدشب نیان اینو ازقبردرارن این پلاتین که گرونه توی کمرشه.نیان بدزدن پلاتینارو.ازین آدم بیشعورتوقع نمیره.ولی غلط کردبه من اینوگفت

انشالله حالشون خوب میشه عزیزم

قربونت بادعاهای شما.انشالا خداروح پدرعزیزتو غرق آرامش کنه وسایه مادرتم بالای سرت باشه عزیزم

ممنونم عزیزم خداپدرشمارو هم رحمت کنه

فداتشم ،سوره ملک براش بخون خیلی خوبه میگن سریع به دست میت میرسه ثوابش سر قبرشم یاسین بخون وملک آبم بریز رو قبرش میگن تازمانی که قبر خیس باشه براش ثواب نوشته شده خدا کمکمون کنه عزیز هممون یروز اسیر خاک میشیم خدا کنه دست پر بریم با آبرو بریم پروندممون سفید باشه 😔

قدد مادرتو بدون  خدا رحمت کنه پدرتو منم ۱۱ ماهه دیگه ندارمش و این شده سواستفاده کردن شوهرم از ...

خدارحمتش کنه اء وا خاکبرسر چرا شوهرت سو استفاده میکنه عوض اینکه همدمت باشه خدا کمکت کنه آبجی خیلی ناراحتت شدم 😔

عوضیا همیناازحرص مال دنیاجون میدن آخر.بخدازنش 4سال پیش مرد گفتن بایدعمل بشه پلاتین بزاریم کمرش اینم4 ...

چقدر زشت که اینقدر به مال دنیا چشم داره

فداتشم ،سوره ملک براش بخون خیلی خوبه میگن سریع به دست میت میرسه ثوابش سر قبرشم یاسین بخون وملک آبم ب ...

از روز خاکسپاریش دیگه نرفتم قطعه کناریش مخصوص کرونایی هاست نمیذارن 

دوستان منم سه ماه پدر عزیزمو ازدست دادم مادرم چند بار خواب پدرمو دیده که تو خواب گفته من زنده ام یبارم مامانم گفته ماتو رو خاک کردیم تو مردی گفته نه من زندم من نمردم یبار دیگم گفته منو تو قبر نزاشتن من اومدم خونه یعنی چی تعبیرش که گفته تو قبر نزاشتن اومدم خونه یا زنده ام خودمم یه خوابی دیدم ولی این خوابی که مادرم دیده ذهنمو خیلی درگیر کرده نکن میگم تو سردخونه که بردندش بیمارستان فوت کرده زنده بوده هنوز جون داسته دارم اذیت میشم چرا گفته زندم 😢😢😢