منم با لتروزول باردار شدم فعالیت و پیاده روی و گرمی خوردن خیلی خوبه
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تنبلی تخمدان دارم عزیزم والان 4 ماهمه منم با لتروزول باردار شدم فعالیت و پیاده روی و گرمی خوردن ...
چندماه خوردی امپولم زدی
پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
دیگه چون کرونا شروع شد سونوگرافی نرفتم امپولم نزدم
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
منم مثل شماهام الان پنج ماهه دارم میرم دکتر تا سه ماه فقط لتروزل میداد شبی سه تا اینماه یدونه هم امپول اف اس اچ داد ولی بازم نشد فردا بازم وقت دارم میرم دعا کنین اینماه بشه هزینه هاش خیلی زیاده
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
برعکس دکتر بهم متفورمین داد اول اما بقدری شدید معدمو تحت فشار قرار میداد ک ۲ بار رفتم زیر سرم بخاطر ...
منم اینجوری شدم بهم سینامون پلاس داد از وقتی خوردم پنج کیلو لاغر شدم
قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...