2777
2789
عنوان

کیا pco بودن؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باردار شدی؟ چند وقت اقدامی؟؟؟

نه بابا هنوز دارم میرم فردا جلسه پنجمه که باید برم دعا کنین برام 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
من با دوفاستون پریودام منظم شد تا بحال دکتر بهت داده؟ خیلی داروی خوبیه 

اره خوردم تا زمانی که میخوردم خوب بود بعد دکتر گفت کیستای توی تخمدانت خیلی کم شدن و دوز داروهامو کم کم‌هی اورد پایین باز دوباره دیگه نشدم

اره خوردم تا زمانی که میخوردم خوب بود بعد دکتر گفت کیستای توی تخمدانت خیلی کم شدن و دوز داروهامو کم ...

ای بابا😢فقط لطفا مثل من نکن ی دکتر خوب پیدا کن پیش همون بمون من خیلی بیصبرم هی دکتر عوض میکنم😏😫

الهی شکر
همون ماه اول شبی دوتا یعنی در کل ده تا چون کرونا بود دیگه سونو نرفتم امپولم نزدم

اهان بسلامتی عزیز...من ماه قبل شبی یدونه خوردم جواب نداد این ماه شبی دوتا دعا کن جواب بگیرم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم