2777
2789
عنوان

کیا pco بودن؟؟؟؟؟؟

710 بازدید | 28 پست

دوستان من ۲۲ سالمه و ۳ ماه اقدام کردم نتیجه نداد این ماه دکتر بهم لتروزل داد ۵ تا و ی آمپول گونال اف .

قراره امپولو بزنم دوباره برم پیشش سونو میشه اگ تجربه ای دارین بهم بگین ؟😢 مشهدیم کیا دکتر عااااالی برا بارداری با pco سراغ دارن؟ دکتر خودم خانم ملیحه غلامی هستن

الهی شکر

منم تنبلی تخمدان دارم عزیزم والان 4 ماهمه

منم با لتروزول باردار شدم فعالیت و پیاده روی و گرمی خوردن خیلی خوبه 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنبلی تخمدان دارم عزیزم والان 4 ماهمه منم با لتروزول باردار شدم فعالیت و پیاده روی و گرمی خوردن ...

😍😍😍خدا نگهش داره برات عزیزم چندبار لتروزل خوردی؟

الهی شکر
منم تنبلی تخمدان دارم عزیزم والان 4 ماهمه منم با لتروزول باردار شدم فعالیت و پیاده روی و گرمی خوردن ...

چندماه خوردی امپولم زدی

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
سه ماه کمه بنظرم فقط متفورمین بخور تا سه ماه دیگه اگه نشد این داروهارو بخور.گرمیجات بخور واصلا سردیج ...

برعکس دکتر بهم متفورمین داد اول اما بقدری شدید معدمو تحت فشار قرار میداد ک ۲ بار رفتم زیر سرم بخاطر همین دکتر دارومو عوض کرد😢

الهی شکر
😍😍😍خدا نگهش داره برات عزیزم چندبار لتروزل خوردی؟

همین ماهی که خوردم باردار شدم 

ولی من ده تا خوردم شبی دوتا

دیگه چون کرونا شروع شد سونوگرافی نرفتم امپولم نزدم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

منم مثل شماهام الان پنج ماهه دارم میرم دکتر تا سه ماه فقط لتروزل میداد شبی سه تا اینماه یدونه هم امپول اف اس اچ داد ولی بازم نشد فردا بازم وقت دارم میرم دعا کنین اینماه بشه هزینه هاش خیلی زیاده 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
من ۴ سال اقدامم هم تنبلی دارم الانم متوجه شدم پرولاکتین خونم بالاس و کم کاری تیروئید دارم که اینا با ...

انشاءالله خدا یه تپل مپلشو بهت بده 😍 حتما پیگیرش باش

الهی شکر
چندماه خوردی امپولم زدی

همون ماه اول شبی دوتا یعنی در کل ده تا

چون کرونا بود دیگه سونو نرفتم امپولم نزدم

همین ماهی که خوردم باردار شدم  ولی من ده تا خوردم شبی دوتا دیگه چون کرونا شروع شد سونوگرافی ن ...

خداروشکر امیدوارم منم این ماه بهترین کادو تولدمو خدا بهم بده😍🙏

الهی شکر
برعکس دکتر بهم متفورمین داد اول اما بقدری شدید معدمو تحت فشار قرار میداد ک ۲ بار رفتم زیر سرم بخاطر ...

منم اینجوری شدم بهم سینامون پلاس داد از وقتی خوردم پنج کیلو لاغر شدم 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...