2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6761 بازدید | 2272 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یکم تپل شو    من کوردم تپل دوس دارم

سرویس منه دیدین😭

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
چه نازن 

خیلی 😍 قابل نداشت 

انگاری طلاس دیگه ولی خب قابل فروش نیس

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
خاله بعد عروسی خودم فروختم والا 😂😂 دادمش بدل مارک معروفی شد ۶تومن یه سرویس

خوشگلن جیگر💖😍

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
خوشگلن جیگر💖😍

قابل نداشت عشقم

خیلی 😍 قابل نداشت  انگاری طلاس دیگه ولی خب قابل فروش نیس

مهم اینه خودت ازش لذت ببری منم دارم سری بدل خیلی میدوستم ،ولی طلا خوبع پسندازه اگه پول باشه بخری عالیه

منتظر روزای بهترم ✌
قابل نداشت عشقم

خودت قابلی عشقم😍💖

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
۶ تومن دادی بدل ؟

اره بوخودا🙄😂😂

رفتی الهیه تهران؟ 

سوارسکی مارک قو تو برو فقط دیوانه میشی😭😭😭 ارزانش بود مثلا