دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عکسه خودش خیلی بهتر بود ولی چندبار از روش شات گرفتم خیلی کیفیتش بد شد😒😊 حانی😌😌😎😎🍃🍃😹💔
جوووون در چ حالی😎❤
دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
جدیییی خانوادت هیچ نگفتن؟؟اونوقت با این همه خوبی خانواد شوهرت چطورن باهت
به خانوادم گفتم اَي چيزا خوشبختى نمياره من هيچي نمخام اونام يكم بحث كردن گفتم من هركارى بگين مكنم اما فرداي عقد هم مهريه ميبخشم هم طلا پس ميدم من خود ارش برام مهمه
خاله بعد عروسی خودم فروختم والا 😂😂 دادمش بدل مارک معروفی شد ۶تومن یه سرویس