2777
2789
عنوان

خدایا...🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 2272 پست
اهاا ما تو عقد نامه مینویسنش که دیه دائمی باشه😊😊

آره خب به زور که نمیگیرن مه برا معماله دادمش راضی بودم . امسالم طلاهای خانه پدری هم بهش دادم 😊

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عکسه خودش خیلی بهتر بود ولی چندبار از روش شات گرفتم خیلی کیفیتش بد شد😒😊 حانی😌😌😎😎🍃🍃😹💔

جوووون در چ حالی😎❤

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
عکسه خودش خیلی بهتر بود ولی چندبار از روش شات گرفتم خیلی کیفیتش بد شد😒😊 حانی😌😌😎😎🍃🍃😹💔

حانی شبیه پسر افتادی عنتر برقیم💖😍

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
جدیییی خانوادت هیچ نگفتن؟؟اونوقت با این همه خوبی خانواد شوهرت چطورن باهت

به خانوادم گفتم اَي چيزا خوشبختى نمياره من هيچي نمخام اونام يكم بحث كردن گفتم من هركارى بگين مكنم اما فرداي عقد هم مهريه ميبخشم هم طلا پس ميدم من خود ارش برام مهمه

والا بد نيستن باهام ولي خوبم نيستن 

توهم نداریشون بهار

خاله بعد عروسی خودم فروختم والا 😂😂 دادمش بدل مارک معروفی شد ۶تومن یه سرویس

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
نه تو هی تکان بده منم ح.ش.ری کن😊😊

الان میان باز جاسوسای کثیف☻

2790
2778
2791
2779
2792