2777
2789
عنوان

بی حیایی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 170 پست
چرا باید قبول کنم؟خونواده من 30 ساله خونوادمن...ما همینطوری هستیم...مگه من در مورد روابط اونا نظر می ...

درسته که اون طرز صحبت درستی نداشته اما مرده وروی داشته هاش حساسه به جای این کشمکش بهتره با هم دوستانه چای بخورید وصحبت کنید با زبون خوش بهش بفهمون که حرف بدی بهت زده وتو دلخوری تو هم بهش بگو اینبار کمی در پوششت رعایت میکنی نظر من این بود تو بهتر شوهرت رو میشناسی با کمی فکر کردن به نتیجه بهتری میرسی عزیزم خوشبخت باشی 

هیچی...من گوشه کنار سوتینم معلوم بود.هیچ اشکالی توش نمیبینم...خب معلومه دیگه...به خودش ربط داره

خب اون تو یه محیط دیگه بزرگ شده.زشت میدونه

ب نظرم جنگ و دعوا نباید بکنی

باهاش حرف بزن بگو از حرفی که زدی ناراحت شدم ولی من کلا از اول تو خونمون اینطوری میپوشیدم و بابام و داداشم عادت دارن

ب نظر از این بعد باهاش لج نکن لباس پوشیده تر بپوش

ولی بابت حرف زشتی که زده ازش توضیح بخواه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم‌بهتره تا بزرگ نشدی ازدواج نکنی چون مطمعنم زندگیت بع دوروزم نمیکشه زندگی مگ بچه بازیه که تا یع ...

من اصلا کلمه گوه خوردن رو نگفتم عزیزم نظرات من میتونی بخونی 

۶ساله متاهلم خداروشکر تواین مسائل اصلا به مشکل برنخوردم چون میدونم چطور رفتار کنم که حد خودش رو بدونه وبلعکس...

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭
من اگ ب شوهرم اونجوری بگم ب گوه خوردن میندازه منو😂😂😂😂😂😂الکی مثلامیترسم ازشششش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من ازش نمیترسم ولی جوابشو میدم هرجی بگع 

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
درسته پدر و برادر محرم هستند، ولی بعضی اعضای بدن درست نیست که پیش اونها نشون داده بشه. مثلا سوتین ی ...

سوتین یه لباسه مثل باقی لباسها...تازه خط سینه و اینا معلوم نبود از کنار تاپم سوتینم معلوم بود.

شوهرت بد گفته ولی شخصا نظرم اینه محرمیت پدر و برادر با شوهر فرق داره تظر منه 

دنبال همچین جمله ای میگشتم..دقیقا عزیزم محرمیت شوهر با پدر و برادر خیلی فرق میکن

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
آره عزیزم آقایون نسبت به خانمهاشون حساسن ،اگه نباشن فاجعه است،البته جمله اش خوب نیست با زبون خوش تذ ...

ببین حساسیت معقول و نامعقول داریم.کلا اگر حساسیت به یه چیزی نسبت به عرف جامعه بیشتر باشه حساسیت نیست تعصب و جهالته...به نظر من عرفا پوشیدن تاپ جلو برادر ناپسند نیست

خب این بی حیاییه دلیل نمیشه چون محرم هستن یچیزای خیلی خصوصی و شخصی هستن و اون مرد حق داره که ناراحت ...

نه چه حقی وقتی قبل اومدن اون جلو باباش با تاپ میگشته اصلا چه اشکالی داره پدره مگه غریبه اس منم جلو بابام تاپ شلوارک میپوشم 😐😐

چه ربطی داره اون ناموسشع  مگ نمیبینی این همه تجاوزهای دختر و پدری رو اونم حق داره

ببین هرکس خونواده خودشو بهتر میشناسه اگر بخوایم همه چیز رو در بدترین حالتش در نظر بگیریم آدم نباید سوار هیچ تاکسی ای بشه چون خفاش شب قبلا با تاکسی زنا رو خفت میکرده یا هرچیز دیگه ای.من حد و حدود خونواد امو میدونم.نمیتونم مثلا شورتک پام کنم یا یقه خیلی باز بپوشم اما این طرز لباس پوشیدن واسه ما عادیه

نه چه حقی وقتی قبل اومدن اون جلو باباش با تاپ میگشته اصلا چه اشکالی داره پدره مگه غریبه اس منم جلو ب ...

ببین جای ی مرد نیستی وفتی ناموسش اینجوری بگرده اذیت میشه در ضمن دوره زمونع جوریه که فقط شوهر محرمه 

عزیزم چون شما تو دوتا خانواده مختلف هستین و از اول برای شما این پوشش عادی بوده ولی برای همسرتون خیر! ...

وقتی یکی به خاطر تفاوت فرهنگی انگ بی حیایی میزنه یعنی نیمتونه در این مورد گفتگو کنه و متعصبه.منم میتونم انگ املی بزنم رو خونواده اش