2777
2789
عنوان

بی حیایی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 170 پست
منم نظرم اینه ولی خوب بعضیا ی جور دیگه فکر میکنن.خانواده شوهر من اینطور نیستن  ماودرشوهرم جلو ...

ای بابا

چی بگم..

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو همین موندم یعنی هست زنی که به شوهرش بگه گوه نخور ؟

من گفتم بهم گفت دیگ حق نداری ماهی ی بار بیشتر بری خونه مادرت منم گفتم گوه خوریش ب هیجکس مخصوصن ب تو یکی نیومده اونم دهنشو بست

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
[QUOTE=139142086]اینطور پوشش رو جلو پدرو برادر نمیپسندم ،بهش حق میدم[/خب من مشکلی با این پوشش ندارم. ...

آره عزیزم

آقایون نسبت به خانمهاشون حساسن ،اگه نباشن فاجعه است،البته جمله اش خوب نیست با زبون خوش تذکر بده

جلو پدرو برادرتون تی شرت آستین کوتاه بپوشین تا همسرتون حساسیت نشون نده

نه بابا اکثرا ازدواج نکردن به نظرم وگرنه اینجوری صحبت کردن فقط باعث میشه زندگی هاشون خراب شه 😐

اینا همونان که ده بار طلاق میگیرن،،شوهرشه وفتی ناراحته اینم باید رعایت کنه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم طرز صحبت شوهرت اشتباه بوده امابا کمی دلجویی حل میشه یک مرد روی زنش غیرت داره درسته که پدر وبرا ...

چرا باید قبول کنم؟خونواده من 30 ساله خونوادمن...ما همینطوری هستیم...مگه من در مورد روابط اونا نظر میدم؟؟؟حس توهین به پدر و برادرمم و البته خودمم تو حرفش بود

ببین من میگم غیرت مثلا جلو مرد غریبه با اینکه چرته ولی با توجه به شرایط جامعه منطقیه.اما جلو داداش و ...

خواونوراس میگ شوهرت خوشش نمیاد رعایت کن ولی شوهرتم بایدبازبون خوش میگف

ای بابا چی بگم..

بعد ی بارم گفتم اگر اینطور دخترتون تو خونه لخت بگرده همه بهم محرمین دیگه 

پدر مادر دختر و شوهرش

اونکه داماده و شما هم پدر مادر هماون لخت شین

تظر منه باز یکی نیاد سریع مخالفت کنه

من عکسوزدم تواتاق خواب ولی حتی عکسامونو برادرشوهرمم دیده چ برسه ب داداش خودم

من فیلم عروسیمم کلن خانواده شوهرم دیدع برادر شوهرا و دامادشون 

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
من گفتم بهم گفت دیگ حق نداری ماهی ی بار بیشتر بری خونه مادرت منم گفتم گوه خوریش ب هیجکس مخصوصن ب تو ...

با وجود اينكه من با بدهني موافق نيستم اما خوب در اين مورد خداييش مجاز بودي بگي

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شما چطور؟عكس هاي عروسي رو به برادرت نشون ندادي؟يا مثل من عكسهاي عروسي اتو زدي پذيرايي خونتون

نه بابا تو پذیرایی زدم اتاق خوابمم🤦‍♀️یعنی چی نشون ندم چرا وااا😂

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭