فک کنین رفتین خونه پدرتون و جلو پدر و برادرتون تاپ تنتونه...کمی از سوتینتون پیداست از بغل...شوهرتون شب باهاتون دعوا میکنه و میگه تو بی حیایی و من دیگه نمیتونم این اوضاع رو تحمل کنم.!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم من قبلن همینجوری تو خونه لباس پوشیدم این که بی حیایی نیست داداش و بابام محرمن ولی اگه تو دوست ن ...
ببین من میگم غیرت مثلا جلو مرد غریبه با اینکه چرته ولی با توجه به شرایط جامعه منطقیه.اما جلو داداش و پدر آدم که 30 سال آدم باهاشون زندگی کرده...یهو یکی بخواد بیاد نظر بده تو این روابط خیلی غیرقابل تحمله
خب بستگی داره بعضیا اگر خاهرشوهرشون اینجوری باشن بدشون بیاد باید حق بدن 😬😐✋🏻 اگر تُ اینطوری نیستی ! پس بهش اهمیت نده
دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶♀️که کنج قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹