2777
2789
عنوان

بی حیایی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5379 بازدید | 170 پست

درسته پدر و برادر محرم هستند، ولی بعضی اعضای بدن درست نیست که پیش اونها نشون داده بشه.

مثلا سوتین یه لباس زنانه هست و صحیح نیست بجز شوهر محرم دیگری ببینه

این نظر منه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم من قبلن همینجوری تو خونه لباس پوشیدم این که بی حیایی نیست داداش و بابام محرمن ولی اگه تو دوست ن ...

ببین من میگم غیرت مثلا جلو مرد غریبه با اینکه چرته ولی با توجه به شرایط جامعه منطقیه.اما جلو داداش و پدر آدم که 30 سال آدم باهاشون زندگی کرده...یهو یکی بخواد بیاد نظر بده تو این روابط خیلی غیرقابل تحمله

درسته پدر و برادر محرم هستند، ولی بعضی اعضای بدن درست نیست که پیش اونها نشون داده بشه. مثلا سوتین ی ...

منم نظرم اینه ولی خوب بعضیا ی جور دیگه فکر میکنن.خانواده شوهر من اینطور نیستن 

ماودرشوهرم جلو داماد لباس عوض میکنه🤦‍♀️

خودم روم نمیشه اخه چاقم همه جام میزنه بیرون😐

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مگه فوش داده که عذر خواهی کنه!!دوست داشته هرچی پوشیده خونه پدرش بوده  اگه خونه پدر اون بود حق ...

خونه پدرش خواهرش حتی شلوار یکم تنگ نمیپوشه.به من چه خواهر اون تو خونه جلو عموش هم روسری سر میکنه

ببین من میگم غیرت مثلا جلو مرد غریبه با اینکه چرته ولی با توجه به شرایط جامعه منطقیه.اما جلو داداش و ...

شوهرت بد گفته

ولی شخصا نظرم اینه محرمیت پدر و برادر با شوهر فرق داره

تظر منه 

خب بستگی داره بعضیا اگر خاهرشوهرشون اینجوری باشن بدشون بیاد باید حق بدن 😬😐✋🏻 اگر تُ اینطوری نیستی ! پس بهش اهمیت نده

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹
شوهرم یبار بم گفت چرا عکسای عروسی رو نشون داداشت دادی ؟ خجالت نکشیدی؟ چنان اخمی بهش کردم که دیگه حسا ...

من عکسوزدم تواتاق خواب ولی حتی عکسامونو برادرشوهرمم دیده چ برسه ب داداش خودم