2821
2789

حتما میتونی چرا که نه! اگه واقعا مصمم هستی برای وزن کم کردن حتما برو پیش یک دکتر، یا کارشناس تغذیه و با پیج و برنامه هایی که به صورت انلاین میدن اگه انجام ندی بهتره چون که مسلما کار دکتر خیلی اصولی تره من خودم تجربه داشتم و از 74 کیلو الان 60 کیلو هستم که وزن نرمالیه که دکتر بهم گفته باید باشم 

خلق را تقلیدشان بر باد داد...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چ اذیتایی داشت؟ من خیلی رژیم گرفتم و دوباره برگشته ژنمون چاقه...خسته شدم هیچ لباسی نمیتونم بخرم مخص ...

بعد عمل دو سه روز درد داشتم .۶ ماه اولم نباید چیزی جز شیر و دوغ و ماست کم چرب بخوری گرسنگی اذیتم میکرد چون خیلی شکمو بودم اما بعد ی مدت عادت کردم و وزنمو رو وزنه میدیدم انگیزه میگرفتم.ما هم ژن چاقی داریم و خیلی از چاقی عذاب میکشیدم البته باید ورزشم انجام بدی تا خوب وزن کم کنی

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
بعد عمل دو سه روز درد داشتم .۶ ماه اولم نباید چیزی جز شیر و دوغ و ماست کم چرب بخوری گرسنگی اذیتم میک ...

پیش کدوم دکتر رفتی؟ من بی ام آیم 37 هست بیمه میده هزینه رو؟ بیماری هم ندارم

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
‏این لینک را دنبال کنید تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید: https://chat.whatsapp.com/C4JGAhLGlkk7 ...

ممنون اومدم 

عضو گروه قرمز❤️(کاهش وزن بالا ۲۰ کیلو )وزنشروع ۹۵❤️وزن فعلی۹۳❤️وزن هدف ۶۰❤️ان شاءالله
بالای ۴۰ بیمه میده.دکتر پازوکی بیمارستان آتیه

با یکی از اقوام ک دکتره صحبت کردم...میگه بعضیا تا ۳ ماه بعضیا تا ۶ ماه و یعضیا تا یکسال گوارششون بهم‌ریخته است و حالشون خیلی بده...احتمال فوتش ۱ نفر تو ۲۰ نفره...بعد هم گاها تا آخر عمر حالشون خراب میمونه...در کل موافق اسلیو نبود.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
با یکی از اقوام ک دکتره صحبت کردم...میگه بعضیا تا ۳ ماه بعضیا تا ۶ ماه و یعضیا تا یکسال گوارششون بهم ...

خداروشر ما مشکلی نداشتیم نه من نه فامیلامون.همه زندگی عادیشونو دارن

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز