2777
2789
اولش سخته ولی تو یخچال همیشه کاهو هویج و خیار داشته باش  گرسنه شدی بخور میدونم سخته ولی چاره ای ...

آفرین به ارادت یکم میشه برامون توضیح بدی چیکار کردی من دیگه خیلی چاق شدم زانوم و کمرم درد میکنه

این نیز بگذرد...                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولش سخته ولی تو یخچال همیشه کاهو هویج و خیار داشته باش  گرسنه شدی بخور میدونم سخته ولی چاره ای ...

یعنی برنج و نون اصلا نمی خوردی

الهی لحظه ای مارا به حال خود رها نکن  
آفرین به ارادت یکم میشه برامون توضیح بدی چیکار کردی من دیگه خیلی چاق شدم زانوم و کمرم درد میکنه

کالری شماری کردم با ورزش توخونه با این برنامه های 30 روزه 🤗

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
آفرین به ارادت قدتون چنده؟

160 بعد زایمان ترکیدم قبلش57 کیلو بودم دارم بر میکردم به وزن قبلم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
یه دفعه خیلی غذاتو کم نکن ک سریع گرسنه شی هربار چن لقمه کمتربخور تاعادت کنی و نیم ساعت قبل غذا یه ...

امضات واقعا عالیه😍

دوست عزیز واسه من یه آیت الکرسی بخون امیدوارم خیرش برگرده بخودت🤲🙏😍
کسی نمی دونه باید چی بخوریم قبل غذا ک دیگه اشتها نداشته باشیم

۲ لیوان آب بخور

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

منم چند کیلو اضافه دارم صبحانه و ناهار و سر وقت میخورم شبیزی نمی‌خورم و یک ربع هم ورزش میکنم بیشتر دراز نشست فعلا یه هفتست دعا کنید بتونم ادامه بدم.

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز