2777
2789

منم همین طوریم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

کتاب اثر مرکب و بخونین

مشخصا درمورد این صحبت نکرده

ولی درکل یه دید خوبی نسبت به خودتون و امور بهتون میده

و یادتون میده چکار کنین

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدمهای درونگرا این خصلت رو دارن

منم اینجوری ام و خیلی دوست دارم خلوت و تنهاییم رو 

یعنی این دوران قرنطینه امسال اولین عیدی بود که بهم خوش گذشت

نه رفتی نه امدی

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
من حتی جرات ندارم برم مغازه لباس فروشی که برای خودم لباس بگیرم همش مادرم برام لباس میخره  

منم باددیگران میرم همیشه چی بشه با یه نفر گرم بگیرم حالم از این اخلاقم بهم میخوره

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
آدمهای درونگرا این خصلت رو دارن منم اینجوری ام و خیلی دوست دارم خلوت و تنهاییم رو  یعنی این د ...

مادر منم اینجوری بود بعد از ازدواج خیلی عوض شده الان خیلی پر حرفه

موضوع کتابش چیه؟

روانشناسیه

تعریفشم رو اسمشه

اثر مرکب=اثر همه کارها و فکر هایی که انجام میدیم...همه و همه باهم ایندمون و الانمونو میسازه

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

این خیلی بده 

تو مدرسه هم همین طوری هستی؟

با خانواده رابطت چطوره؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
مادر منم اینجوری بود بعد از ازدواج خیلی عوض شده الان خیلی پر حرفه

نه من هم مجردی هم متاهلی از تنهاییم لذت میبرم

گاهی با دوستای صمیمی دیدار دارم و تو جمعشون پرانرژی هستم

ولی همیشه نه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
من تو جمع کوچیک حرف میزنم ولی اگه جمع بزرگ باشه حتی یک کلمه هم حرف نمیزنم

دقیقا مثل من

تو خانواده خیلی خوبم ولی تو جمع افتضاح دستام میلرزه یه غریبه باهام حرف میزنه از این اخلاقم بیزاااارررم

تو مدرسه که دیگه انگار لالم از جام تکون هم نمیخورم ولی با خونوادم پرحرفم

خب چی اذیتت میکنه از لحاظ امنیتی؟خجالتی؟یا گلا ادمی هستی که اصلا موضوعی به ذهنت نمیرسه که بخوای با کسی صحبت کنی؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏