دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 عنوان درد گلو و مونته لوکاست 1433 بازدید | 19 پست گلوم سمت چپ یک ماهه درد میکنه ودکتر مونته لوکاست داده یکم بهتر شده اما هنوز یه درد خفیف هست که گاهی به گوشمم میزنه چیکار کنم بازم بخورم قرص رو کسی خورده این دارو رو ؟ سنگ لوزه هم دارم اینو خوردم کوچیکتر شده😖 درخواست دوستی قبول نمیکنم 1399/03/10 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18832 مونته لوکاست برای حساسیتشما احتمالا درد بخاطر سنگ من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
maryambano99 عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1075 این قرص روبرای الرژی به بچه من داد دکتر 👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
hastisadat عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 10344 من مونته لوکاست میخورم برای جلوگیری از حمله آسمی و خس خس سینه
دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 مونته لوکاست برای حساسیت شما احتمالا درد بخاطر سنگ اره این قزص رو خوردم انگار کوچیکتر شده سنگه درخواست دوستی قبول نمیکنم
دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 مونته لوکاست برای حساسیت شما احتمالا درد بخاطر سنگ البته من ترشحات پشت حلق همدارم😖 درخواست دوستی قبول نمیکنم
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18832 اره این قزص رو خوردم انگار کوچیکتر شده سنگه تاجایی که من اطلاع دارم ربطی ندارهشما حست برای اینه که التهابت کم شده،،ربطی به سنگ نداره من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ترلانشونم عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 6536 من مونته لوکاست میخورم برای جلوگیری از حمله آسمی و خس خس سینه منم يادمه دكترا واسه اسم اونم تو مواقع خاص ميدادناولين بار پريروز اينجا ديدم همه مثل نقل ميخورن
دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 منم يادمه دكترا واسه اسم اونم تو مواقع خاص ميدادن اولين بار پريروز اينجا ديدم همه مثل نقل ميخورن وا دکتر بهم داده😕 درخواست دوستی قبول نمیکنم
دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 تاجایی که من اطلاع دارم ربطی نداره شما حست برای اینه که التهابت کم شده،،ربطی به سنگ نداره اخه سنگا رفته تو کریپتای لوزه اصلا در نمیاد درخواست دوستی قبول نمیکنم
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18832 اخه سنگا رفته تو کریپتای لوزه اصلا در نمیاد میدونم چی میگیولی سنگ با قرص مونته لوکاست کوچیک نمیشهمونته لوکاست فقط لرای کاهش التهاب و حساسیت،،،شما التهاب لوزه هات کم شده برای همین کمتر اذیت میشی من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 میدونم چی میگی ولی سنگ با قرص مونته لوکاست کوچیک نمیشه مونته لوکاست فقط لرای کاهش التهاب و حساسیت، ... چیکار کنم در ان انقدر بهشون ور رفتمخارج نمیشن فقط دارم مدام قرقره اب نمک میکنم همین درخواست دوستی قبول نمیکنم
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18832 چیکار کنم در ان انقدر بهشون ور رفتمخارج نمیشن فقط دارم مدام قرقره اب نمک میکنم همین من نمیدونم با دکتر مشورت کنولی هیچ سنگی با دستکاری درنیومده هاشاید برداشتن لوزه راه کار خوبی باشه،،،این فکد منه نری به دکترت گیر بدیا من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دخترجااااان مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 16672 من نمیدونم با دکتر مشورت کن ولی هیچ سنگی با دستکاری درنیومده ها شاید برداشتن لوزه راه کار ... تنها راهکارم هست کلی مقاله خوندم همه در اخر تتها راهکار و جراحی میدونن که این سنگا تموم بشن منتها من خیلی ترسوان از عمل میترسم😪 درخواست دوستی قبول نمیکنم