2777
2789
عنوان

درد گلو و مونته لوکاست

1433 بازدید | 19 پست

گلوم سمت چپ یک ماهه درد میکنه ودکتر مونته لوکاست داده یکم بهتر شده اما هنوز یه درد خفیف هست که گاهی به گوشمم میزنه چیکار کنم بازم بخورم قرص رو 

کسی خورده این دارو رو ؟ 

سنگ لوزه هم دارم اینو خوردم کوچیکتر شده😖

درخواست دوستی قبول نمیکنم

مونته لوکاست برای حساسیت

شما احتمالا درد بخاطر سنگ

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره این قزص رو خوردم انگار کوچیکتر شده سنگه

تاجایی که من اطلاع دارم ربطی نداره

شما حست برای اینه که التهابت کم شده،،ربطی به سنگ نداره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اخه سنگا رفته تو کریپتای لوزه اصلا در نمیاد

میدونم چی میگی

ولی سنگ با قرص مونته لوکاست کوچیک نمیشه

مونته لوکاست فقط لرای کاهش التهاب و حساسیت،،،شما التهاب لوزه هات کم شده برای همین کمتر اذیت میشی

میدونم چی میگی ولی سنگ با قرص مونته لوکاست کوچیک نمیشه مونته لوکاست فقط لرای کاهش التهاب و حساسیت، ...

چیکار کنم در ان انقدر بهشون ور رفتم‌خارج نمیشن فقط دارم مدام قرقره اب نمک میکنم همین 

چیکار کنم در ان انقدر بهشون ور رفتم‌خارج نمیشن فقط دارم مدام قرقره اب نمک میکنم همین 

من نمیدونم با دکتر مشورت کن

ولی هیچ سنگی با دستکاری درنیومده ها

شاید برداشتن لوزه  راه کار خوبی باشه،،،این فکد منه نری به دکترت گیر بدیا

من نمیدونم با دکتر مشورت کن ولی هیچ سنگی با دستکاری درنیومده ها شاید برداشتن لوزه  راه کار ...

تنها راهکارم هست کلی مقاله خوندم همه در اخر تتها راهکار و جراحی میدونن که این سنگا تموم بشن منتها من خیلی ترسوان از عمل میترسم😪

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز