سلام خانوما پدر بزرگ و مادر بزرگ شوهرم فوت شده و ما مستاجریم و قرار داد خونمون ۱۵ تموم میشه حالا مادر شوهرم میگه شما بیاید بشینید تو خونه اونا چند سال تا خونه دار بشید .... خیلی قدیمیه خونش از طرفی دو سه سالم کمپ اعتیاد بوده مامانم میگ مریض میشی نرو از یطرفم شوهرم پاشو کرده تو ی کفش یا اونجا یا هیجا چکار کنم ؟؟؟؟ بنظرتون زشت نیس برم اونجا زندگی کنم ؟ اخه خیر سرم تازه عروسم هستم .... وسایل نو اونوقت خونه کلنگی😒
من تا حالا ندیدم کسی که از من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!! گرفتید چیشد؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بنظر من ایرادی نداره فوقش ی دستی ب سر و روش بکشید بهتر از مستاجری و خونه مادرشوهر زندگی کردنه ، قبل رفتنم حسابی تمیز میکنید دیگه مریضی ک از در ودیوار نمیگیرید عزیزم
به نظر من لطفی بهتون نکردن که پول پیش نمیخوان در عوضش کلی باید خرج کنید، همونو میدین پول جلو خونه و میمونه براتون وای اونجا خرج کنید دیگه پولتون میره، بشین آروم و سرفرصت مناسب شوهرتو قانع کن