2821
2789
عنوان

خونه قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 33 پست
اونموقع که اومدن گفتن برامون میسازن چون زمین زیاد دارن الان انگار ن انگار

خب دیگه توام انگار نه انگار بع شوهرت بگو اونجادر شان من نیست من یه تازه عروس مگه همه پدربزرگ دارن فوت کنه ارث برسه گفتین میسازین الان نساختین حداقل اجاره کنید نه برم توخونه کلنگی اصلنم اینارو با جنگو دعوا نگو خونسرد باش اونم عصبانی شددباززز تو خونسرد باش حرفیم دارن بیان باپدررمادرت بزنن به اونا بگن اوناهم مخالفتشونو ابراز کنن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خب دیگه توام انگار نه انگار بع شوهرت بگو اونجادر شان من نیست من یه تازه عروس مگه همه پدربزرگ دارن فو ...

چی بگم والا گوش نمیده بهم پدر و مادرمم میگن ما دخالت نمیکنیم میگن احترام ها از بین میره ... 

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه نری ها شده به خونه ۵۰ متری تهیه کنین اما نوساز 

من رفتم خونه قدیمیه شوهرم اینا زندگی کردم چهار سال 

تازه شمال بود همه جا هم رطوبت داشت 

تمام وسایلم خراب شد 

منم تازه عروس بودم 

یادمه یه بار رفته بودم مشهد 

اومدم دیدم بارون اومده همه چی کپک زده حتی زیر قابلمه ای 

همیشه هم کلی جک وجونور  داشت 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌
نه نری ها شده به خونه ۵۰ متری تهیه کنین اما نوساز  من رفتم خونه قدیمیه شوهرم اینا زندگی کردم چ ...

وایییی خدایاا  من اگ وسیلهام خراب شن میمیرم خدا میدونه سر هرکدوم چقد سختی کشیدم 😞

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792