2789
عنوان

خونه قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 33 پست
[QUOTE=139038769]خب چ کاریه اون خونه رو بفروشین با پولش یه جا بهتر برین😕[/QUOTمیگن یادگار بابامونه ...

والا من بودم عمرا نمیرفتم معلوم نیست چقد کثیفه

سوسک

موش😑😑😑

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

اهااا خب حالا که قراره اجاره هم بدید و پول تعمیرات هم هیچی میشه ، منم با مادرت موافقم که نری اونجا ...

مامانم میگ چون کمپ بوده از نظر بهداشتی خوب نیس میگه یبار بری دستشوییش مشگل زنانه میگیزی

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم میگ چون کمپ بوده از نظر بهداشتی خوب نیس میگه یبار بری دستشوییش مشگل زنانه میگیزی

درست میگه 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بیخیااال بابا رو سرتون خراب نشه روزی که اومدن خواستگاری باید فکرشو میکردن مادرت درس میگه جهاز نو ترو ...

اونموقع که اومدن گفتن برامون میسازن چون زمین زیاد دارن الان انگار ن انگار

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

آره بابا معلوم چه گندجایی بوده‌و چقد کثیفه

بریه یه خونه کوچیک تر ولی اونجا نرید

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

من ارزووومه خونه قدیمی داشته باشممممم عالیهههه تمیز تمیزش کنین رنگش کنین همه جا رو برق بندازین عالیییی میشه

پیج خونه ما رو تو اینستا فالو کن تازه عروسه خونه قدیمی داره تو شهر ماست

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

بنظر من ایرادی نداره فوقش ی دستی ب سر و روش بکشید بهتر از مستاجری و خونه مادرشوهر زندگی کردنه ، قبل رفتنم حسابی تمیز میکنید دیگه مریضی ک از در ودیوار نمیگیرید عزیزم

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
اخه پدر شوهرم غیر از خودش سه تا خاهر و یک برادر دیگهم داره ... میگه اگ تعمیر کنید پولشو اونا نمیدن ف ...

اگه قراره بری تو خونه کلنگی بشینی، از یه طرف خرجش کنی وهم کرایه بدی نه ارزش نداره، حداقل کرایه میده آدم برا خونه قشنگ

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
من ارزووومه خونه قدیمی داشته باشممممم عالیهههه تمیز تمیزش کنین رنگش کنین همه جا رو برق بندازین عالیی ...

اخه این هرچیم خرجش کنی هیچی میشه داغونه داغونهههه فک کن اخرین باری ک ایزوگامش کردن ۱۵ سال پیش بوده حتی خودشونم میدونن ک فایده نداره خرجش کنی ...

اگه قراره بری تو خونه کلنگی بشینی، از یه طرف خرجش کنی وهم کرایه بدی نه ارزش نداره، حداقل کرایه میده ...

همین کرایهو بخایم یجا دیگ بدیم میتونیم حونه تازه ساز بگیریم ولی نقلی ولی شوهرم پاشو کرده تو ی کفش فقط اینجا 

خونه ۵ تا اتاق داره ی حیاط خیلی بزرگ داره فقط خوبی ک داره نزدیک خونه مامانمه و پول پیش نمیخاد بدیم 

اخه این هرچیم خرجش کنی هیچی میشه داغونه داغونهههه فک کن اخرین باری ک ایزوگامش کردن ۱۵ سال پیش بوده ح ...

زیاد خرج نکن چندتا سطل رنگ ک خرج نیس برو توش باش نمیخوای دائم بمونی ک

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

به نظر من لطفی بهتون نکردن که پول پیش نمی‌خوان در عوضش کلی باید خرج کنید، همونو میدین پول جلو خونه و میمونه براتون وای اونجا خرج کنید دیگه پولتون میره، بشین آروم و سرفرصت مناسب شوهرتو قانع کن

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
به نظر من لطفی بهتون نکردن که پول پیش نمی‌خوان در عوضش کلی باید خرج کنید، همونو میدین پول جلو خونه و ...

قانع نمیشه ... 😤 

امروز بهش گفتم هرچند وقت میخای اونجا باشی من میرم خونه مامانم . اخه تازه بچه سقط کردم از یطرف شرایط روحیم خوب نیس از یطرفم بهداشت اونچا .....  تورو خدا برام دعا کنید تورو خدااااا