سلام خانوما پدر بزرگ و مادر بزرگ شوهرم فوت شده و ما مستاجریم و قرار داد خونمون ۱۵ تموم میشه حالا مادر شوهرم میگه شما بیاید بشینید تو خونه اونا چند سال تا خونه دار بشید .... خیلی قدیمیه خونش از طرفی دو سه سالم کمپ اعتیاد بوده مامانم میگ مریض میشی نرو از یطرفم شوهرم پاشو کرده تو ی کفش یا اونجا یا هیجا چکار کنم ؟؟؟؟ بنظرتون زشت نیس برم اونجا زندگی کنم ؟ اخه خیر سرم تازه عروسم هستم .... وسایل نو اونوقت خونه کلنگی😒
من تا حالا ندیدم کسی که از من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!! گرفتید چیشد؟
شوهرت ببخشید پرو تشیف داره اگه اونا نمرده بودن چکار میخواس بکنه اینجور که میگی کلنگیه هرروز یجاش خراب میشهه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
اخه پدر شوهرم غیر از خودش سه تا خاهر و یک برادر دیگهم داره ... میگه اگ تعمیر کنید پولشو اونا نمیدن فقط از جیبتون میره تازه ماهی ۴۰۰ گفتن باید اجاره بدین
من تا حالا ندیدم کسی که از من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!! گرفتید چیشد؟
اووووه انقد ترک داره دیواراش .... ن کابینت درست و حسابی نه دیوار سالمی ن حموم دستشویی تمیزی&nb ...
بیخیااال بابا رو سرتون خراب نشه روزی که اومدن خواستگاری باید فکرشو میکردن مادرت درس میگه جهاز نو تروتازه تواون خونه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب