2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 89 پست
پررنگ تر شد بارداریااااا😋😋

درسته بچم کوچولوئه ولی بازم دلم نی نی میخواد 

باورت میشه به بارداری فکر میکنم کلی خوشحال میشم 🤗

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
مبارکه برا منم دعا کن 

فدات عزیزم 

یعنی میگی درسته ؟

چشم حتما انشاالله شماهم بزودی عکس بی بی چک مثبتتو برامون بزاری و خوشحالمون کنی 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم  یعنی میگی درسته ؟ چشم حتما انشاالله شماهم بزودی عکس بی بی چک مثبتتو برامون بزاری ...

انشاالله عزیزم 

منم بی بی چک گذاشتم و مثبت بود از هم دادم +بود نگران نباش انشاالله به سلامتی بغلش کنی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
انشاالله عزیزم  منم بی بی چک گذاشتم و مثبت بود از هم دادم +بود نگران نباش انشاالله به سلامتی ب ...

خب خداروشکر عزیزم 

خیلییی خوشحال شدم 

انشاالله راحت زایمان کنی و سالم بغلش بگیری 😘

خب خداروشکر عزیزم  خیلییی خوشحال شدم  انشاالله راحت زایمان کنی و سالم بغلش بگیری 😘

عزیزم سقط شد مال من نموند برام که اگه بود الان ۴ ماهه بودم 

درسته بچم کوچولوئه ولی بازم دلم نی نی میخواد  باورت میشه به بارداری فکر میکنم کلی خوشحال میشم ...

ای جونم پس ایشالا  واقعی باشهههه.من از صب پاشدم لگنمم درد گرفته نمیدونم امیدوارباشم یا نه

دخترم همه دنیامه🥰
ای جونم پس ایشالا  واقعی باشهههه.من از صب پاشدم لگنمم درد گرفته نمیدونم امیدوارباشم یا نه

خب این از علائمشه انشاالله بارداری گلم 

عزیزم سقط شد مال من نموند برام که اگه بود الان ۴ ماهه بودم 

آخی عزیزم 😔

انشاالله دوباره زودتر بارداری شی 

آخی عزیزم 😔 انشاالله دوباره زودتر بارداری شی 

انشاالله میخوام برم عکس رنگی اگه خدا بخواد مشکلی نباشه دوباره اقدام کنم برام دعا کنید