فینداقولی مدیر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 عنوان بی بی چک مشکوک | مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 89 پست سلام خانوما من ۴روزه پریودم عقب افتادهالان ۳روزه بی بی چک میزنم ولی همش هاله میندازه.چرا پررنگ نمیشه بنظرتون؟هر۴ تاش هاله داره دخترم همه دنیامه🥰 1399/03/10 | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 پررنگ تر شد بارداریااااا😋😋 درسته بچم کوچولوئه ولی بازم دلم نی نی میخواد باورت میشه به بارداری فکر میکنم کلی خوشحال میشم 🤗 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 مبارکه برا منم دعا کن فدات عزیزم یعنی میگی درسته ؟چشم حتما انشاالله شماهم بزودی عکس بی بی چک مثبتتو برامون بزاری و خوشحالمون کنی خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 فدات عزیزم یعنی میگی درسته ؟ چشم حتما انشاالله شماهم بزودی عکس بی بی چک مثبتتو برامون بزاری ... انشاالله عزیزم منم بی بی چک گذاشتم و مثبت بود از هم دادم +بود نگران نباش انشاالله به سلامتی بغلش کنی خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 انشاالله عزیزم منم بی بی چک گذاشتم و مثبت بود از هم دادم +بود نگران نباش انشاالله به سلامتی ب ... خب خداروشکر عزیزم خیلییی خوشحال شدم انشاالله راحت زایمان کنی و سالم بغلش بگیری 😘 خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 خب خداروشکر عزیزم خیلییی خوشحال شدم انشاالله راحت زایمان کنی و سالم بغلش بگیری 😘 عزیزم سقط شد مال من نموند برام که اگه بود الان ۴ ماهه بودم خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
فینداقولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 درسته بچم کوچولوئه ولی بازم دلم نی نی میخواد باورت میشه به بارداری فکر میکنم کلی خوشحال میشم ... ای جونم پس ایشالا واقعی باشهههه.من از صب پاشدم لگنمم درد گرفته نمیدونم امیدوارباشم یا نه دخترم همه دنیامه🥰
فینداقولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 عزیزم سقط شد مال من نموند برام که اگه بود الان ۴ ماهه بودم چجور سقط شد دخترم همه دنیامه🥰
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 ای جونم پس ایشالا واقعی باشهههه.من از صب پاشدم لگنمم درد گرفته نمیدونم امیدوارباشم یا نه خب این از علائمشه انشاالله بارداری گلم خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
mami_dadi عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 1811 عزیزم سقط شد مال من نموند برام که اگه بود الان ۴ ماهه بودم آخی عزیزم 😔انشاالله دوباره زودتر بارداری شی خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗 خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 چجور سقط شد خارج از رحم بود و تزریق دارو سقط شد قلبش تشکیل شده بود خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
فینداقولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 خب این از علائمشه انشاالله بارداری گلم اخه نوک سینم درد داشت اون از بین رفته دخترم همه دنیامه🥰
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 آخی عزیزم 😔 انشاالله دوباره زودتر بارداری شی انشاالله میخوام برم عکس رنگی اگه خدا بخواد مشکلی نباشه دوباره اقدام کنم برام دعا کنید خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
فینداقولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 خارج از رحم بود و تزریق دارو سقط شد قلبش تشکیل شده بود الهی عزیزم ایشالا ک دوباره مامان بشی صحیح و سالم بیادبغلت دخترم همه دنیامه🥰
فینداقولی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1398 انشاالله میخوام برم عکس رنگی اگه خدا بخواد مشکلی نباشه دوباره اقدام کنم برام دعا کنید ایشالا دخترم همه دنیامه🥰
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 الهی عزیزم ایشالا ک دوباره مامان بشی صحیح و سالم بیادبغلت انشاالله با دعای شما دوستان خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗