2777
2789
عنوان

یلدارو رفتیم خونه خواهرشوهرم

1208 بازدید | 40 پست

ساعت ۸رفتیم ۱۰ برگشتیم ،اصلا دلم نمیخواست برم ،بزور خودم کنترل کردم اونجا تنشی ایجاد نکنم وزهرمار بقیه نکنم ولی زودتر ازهمه گفتم به شوهرم پاشین بریم اومدیم خونه یه دعوای حسابی کردم باشوهرم ،شاید بگین جرا واقعا علت خاصی نداشت فقط دوست نداشتم برم وشوهرم مجبورم کرد من دوست داشتم توخونه خودم بمونم،تازگیا اخلاقم عوض شده ازهیچکس خوشم نمیاد حتی خانواده خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره شوهرت

اونم کم تقصیر نیست ولی دیگه الان من حوصله خیلی چیزارو ندارم باورکن یلدا بهم زهرمار شد،همش اخمام توهم بود هی میمرسیدن چی شده به زور خودم کنترل کردم ولی دیگه تو خونه حسابی دعوا کردیم

منم ده برگشتم و خیلی ناراحت و دل شکسته ام البته دلایل زیادی دارم و خیلی متانت به خرج دادم اونجا

کسی بهت بی احترامی کرده؟خدا وکیلی کسی به من بی احترامی نکرده ولی اصلا دوس نداشتم برم ،دوس دارم خودم توخونه باشم راحت آسوده