2777
2789

منم نیاز داشتم ب همچین تاپیکی.لطفا لایکم کن

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

اول برو تو سایت سجام ثبت نام کن یه کد رهگیری ۱۰ رقمی واست ارسال میشه . بعد برو تو سایت کارگزاری که انتخاب کردی اونجا هم ثبت نام کن . بعد برو یکی از دفاتر پیشخوان دولت احراز هویت کن بعد ۵ روز رمز عبور و کد کاربری برات ارسال میشه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول برو تو سایت سجام ثبت نام کن یه کد رهگیری ۱۰ رقمی واست ارسال میشه . بعد برو تو سایت کارگزاری که ا ...

سجام ثبت نام کردم،دیگه بانک لازم نیس برم؟میگن ایمترمتی میشه کد بورس بگیرم باشماره حساب 

برای کد بورسی بانک لازم نیست بری . اینترنتی رو‌نمیدونم به چه صورته

آهان ممنون عزیزم❤اخه یه نفرگفت اینترنتی گرفته وقت نشد بپرسم چجوریه فردازنگ میزنم میپرسم