2777
2789
عنوان

روش زایمان

180 بازدید | 24 پست

خانوما به نظرتون زایمان طبیعی بهتره یاسزارین؟لطفا با دلیل بگین

از اول قصدم طبیعی بود ولی همه میترسونن میگن سخته کلی دردمیکشی آخرشم سزارزن اورژانسی میشی نمیدونم چیکارکنم.بچمم بریچ بود الان درحال چرخشه

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من زایمان طبیعی کردم هر کس یه طوره بدنش مثلا من خودم بخیه هام خیلی اذیتم میکرد بعد زایمان بعد مفاصل انگشتامم خیلیییی درد میکرد خونریزی هم زیاد داشتم ولی بدون درد رفتم بیمارستان برای زایمان و زایمانمم زیاد طول نکشید

من الان ۱۸ هفته م و از اول انتخابم سزارین بود . دنبال دکترم که انجام بده . اصلا به طبیعی فکرم نمیتون ...

سزارین که عوارضش زیاده مثل سردرد وکمردرد وخونریزی شدید

من زایمان طبیعی کردم هر کس یه طوره بدنش مثلا من خودم بخیه هام خیلی اذیتم میکرد بعد زایمان بعد مفاصل ...

من تاالان هیچ مشکلی نداشتم خیلیم دوس داشتم طبیعی زایمان کنم تو همون بیمارستان دردش تموم بشه راحت بیام خونه ولی میگن نمیتونی تحمل کنی

ببین بدن هرکس متفاوته. یکی بهترین روش براش طبیعیه یکی هم سزارین. باید با دکترت صحبت کنی ببینی چی برا شما خوبه. برای طبیعی این سوالا رو از خودت بپرس:

اینکه ورزش های دوره بارداری رو انجام دادم؟ سبک های تنفس گیری رو خوب بلدم؟ لگنم کوچیکه ؟ مادرم عمه هاتمخوش زا بودن یا بد زا؟ آماده ی مراقب های بعد از زایمان از بخیه های واژنم هستم؟ چیزهای ملین خوردم که یبوست نگیرم؟ 

برای سزارین ببین اگر یکم شکمت دیر تر بره تو مشکلی نداری؟ بعد از سزارین درد های موندگار تری خواهی داشت مشکلی نداری؟ بعد از زایمان کسی رو داری که کمکت کنه؟چون شما یک عمل جراحی داشتی در واقع. از عوارض گاها طولانی مدت سزارین آگاهی داری و برات راحته کنار اومدن باهاش؟ 

این سوالا رو از خودتون بپرسید میتونه کمکتون کنه عزیزم اما در نهایت مهم ترینش سیستم بدنی خودتون و نظر دکترتون از وضعیت بدنیتونه که با چکاپ تشخیص بده کدوم روش براتون بهتره

امیدوارم هر روشی که انتخاب کردین نی نی تون راحت به دنیا بیاد ❤️

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
ببین بدن هرکس متفاوته. یکی بهترین روش براش طبیعیه یکی هم سزارین. باید با دکترت صحبت کنی ببینی چی برا ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.واقعا مفید بود

من تاالان هیچ مشکلی نداشتم خیلیم دوس داشتم طبیعی زایمان کنم تو همون بیمارستان دردش تموم بشه راحت بیا ...

امیدوارم جزء اون دسته از خانومایی باشی که درد کمتری دارن. بالاخره درد و که داره و باید تحمل کنی ولی خب خوبی زلیمان طبیعی اینه که بعد از زایمان دیگه درد نداریو بعد ۱۰،۱۲ روزم میتونی سرپا شی

من تاالان هیچ مشکلی نداشتم خیلیم دوس داشتم طبیعی زایمان کنم تو همون بیمارستان دردش تموم بشه راحت بیا ...

چندهفته ای عزیزم ؟من فردا 34روتموم میکنم دقیقا مشکل تورودارم سردرگمم نمیدونم چیکارکنم شوهرم میگه سز...میگه طبیعی وحشتناکه 

امیدوارم جزء اون دسته از خانومایی باشی که درد کمتری دارن. بالاخره درد و که داره و باید تحمل کنی ولی ...

درسته

مخصوصا برامن که بعد از زایمانم اسباب کشی دارم باید زود سرپا بشم