نفیسهr مدیر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 عنوان روش زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست خانوما به نظرتون زایمان طبیعی بهتره یاسزارین؟لطفا با دلیل بگیناز اول قصدم طبیعی بود ولی همه میترسونن میگن سخته کلی دردمیکشی آخرشم سزارزن اورژانسی میشی نمیدونم چیکارکنم.بچمم بریچ بود الان درحال چرخشه خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤ 1399/03/09 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادابs عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 874 درسته مخصوصا برامن که بعد از زایمانم اسباب کشی دارم باید زود سرپا بشم مثل خواهر من که بعد ده روزش اسباب کشی داشت
نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 چندهفته ای عزیزم ؟من فردا 34روتموم میکنم دقیقا مشکل تورودارم سردرگمم نمیدونم چیکارکنم شوهرم میگه سز. ... ۳۴ هفته و۳ روزم.منم اصلا نمیدونم چیکارکنم شوهرمم میشه ببین کدوم برا بدنت خوبه اگه طبیعی میتونی برو طبیعی اگه نمیتونی برو سزارین اختیاری.باهزینش مشکلی ندارم.حتی برا زایمان طبیعی مامای همراه هم گرفتم ولی بازم دودلم خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 مثل خواهر من که بعد ده روزش اسباب کشی داشت من۱۵ روز بعدش میخوام اسباب کشی کنم خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
sobhgol عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5913 خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.واقعا مفید بود خواهش میکنم عزیزم.نگران هم نباشید.این همه مامان تو دنیا از هردو روش استفاده کردن و الان خودشون و نی نی در سلامت کامل هستن.احتمال عارضه ی جدی انقدری کمه که با چشم غیر مسلح دیده نمیشه! امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد 🌷🌿 اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 ازکجا بدونم لگنم کوچیکه یابزرگ؟تو سونوگرافی مشخص میشه یاباید دکتر معاینه کنه؟ خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
شادابs عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 874 ازکجا بدونم لگنم کوچیکه یابزرگ؟تو سونوگرافی مشخص میشه یاباید دکتر معاینه کنه؟ دکتر میگه
نفیسهr مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 311 دکتر میگه دکترکه قبل از ۳۷ هفته معاینه نمیکنه.یعنی تااون موقع باید صبرکنم؟ خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
شادابs عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 874 دکترکه قبل از ۳۷ هفته معاینه نمیکنه.یعنی تااون موقع باید صبرکنم؟ همون آخرای بارداری میگه فک کنم،زیاد یادم نیست حالا شما دفعه بعد ک میری ازش بپرس
شادابs عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 874 دکتر من قبل معاینه ۳۸ هفتگی بهم گفت قدت بلنده لگنتم خوبه برا زایمان طبیعی یادم نیست چند هفته بودم
asalzahra عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 875 ۳۴ هفته و۳ روزم.منم اصلا نمیدونم چیکارکنم شوهرمم میشه ببین کدوم برا بدنت خوبه اگه طبیعی میتونی برو ط ... ماماخصوصی بایدازحالا گرفت؟؟؟من پرسیدم گفتن وقتی بیای برازایمان اونجا هستن همون لحظه اگه بخای میگی ...دکترم میگفت اگه طبیعی خاستی باخودم قراردادببندمیام ماما نمیخای ...واقعا حالم گرفته س موندم این وسط نمیدونم چه کنم