2777
2789
عنوان

روش زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
چندهفته ای عزیزم ؟من فردا 34روتموم میکنم دقیقا مشکل تورودارم سردرگمم نمیدونم چیکارکنم شوهرم میگه سز. ...

۳۴ هفته و۳ روزم.منم اصلا نمیدونم چیکارکنم شوهرمم میشه ببین کدوم برا بدنت خوبه اگه طبیعی میتونی برو طبیعی اگه نمیتونی برو سزارین اختیاری.باهزینش مشکلی ندارم.حتی برا زایمان طبیعی مامای همراه هم گرفتم ولی بازم دودلم

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.واقعا مفید بود

خواهش میکنم عزیزم.نگران هم نباشید.این همه مامان تو دنیا از هردو روش استفاده کردن و الان خودشون و نی نی در سلامت کامل هستن.احتمال عارضه ی جدی انقدری کمه که با چشم غیر مسلح دیده نمیشه! امیدوارم بهترین ها براتون پیش بیاد 🌷🌿

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
۳۴ هفته و۳ روزم.منم اصلا نمیدونم چیکارکنم شوهرمم میشه ببین کدوم برا بدنت خوبه اگه طبیعی میتونی برو ط ...

ماماخصوصی بایدازحالا گرفت؟؟؟من پرسیدم گفتن وقتی بیای برازایمان اونجا هستن همون لحظه اگه بخای میگی ...دکترم میگفت اگه طبیعی خاستی باخودم قراردادببندمیام ماما نمیخای ...واقعا حالم گرفته س موندم این وسط نمیدونم چه کنم