2777
2789
عنوان

مادرشوهر

355 بازدید | 37 پست

دوستان ی نظرسنجی 

چندروزپیش باخانواده مادریم رفتیم بیرون پیک نیک

وقتی باخانواده من بیرون میریم اخلاق مادرشوهرم اینا تغییرمیکنه چیزی نمیگه‌ولی رفتارش همه چیرو میگه

بعد اون روردوباره رفتیم ی گردش چند ساعته ک مادشوهرم زنگ میزنه ب همسرم 

ولی ما توخونه تصمیم گرفته بودیم‌ک‌مخفی کنیم این گردشو از اونا وقتی همسرم جواب تلفن میده بیرون رفتن رو گردن نمیگیره و میگه ک دنبال کارامم ولی مادرش دهن باز میکنه هرچی میخواد میگه ک چراهمش با باجناقت بیرونی همیشه با اونایی اونا الن اونا بلن خیلی چیزا شوهرمم میگه ک باز مارفنیم بیرون توداری از حسادت میترگی بترک‌ ب من چه‌میگه و قطع میکنه

حالا مادرش قهر خونه ما نمیاد بچه های منم خیلی بهونه اونو میکنن ب نظرتون چیکار کنم دوست ندارم خانوادم بدونن نمیدونم با کی مشورت کنم 

مادرشوهرم طوری وانمود میگنه‌ک‌کل خانواد تقصیر رو گردن‌ما میندازن

ببخشید طولانی شد خواستم درست‌نظربدین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همسرت باید بین خانواده شما و مادرش مدیریت کنه بی احترامی نباید میکرد ک 

خیلی تلاش میکنه ولی خانوادش خیلی بدشون میاد تا حالا هرجاک‌رفتیم بعدش دوسه روز اخم و تخم  و احتمال زیاد قبلش یا بعدش دعوا بشه 

خیلی تلاش میکنه ولی خانوادش خیلی بدشون میاد تا حالا هرجاک‌رفتیم بعدش دوسه روز اخم و تخم  و احتم ...

بیرون رفتین خب نگین زنگ زد جواب ندین

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
مادرشوهرت چرا مریضه 😐 حسودی در چ حد اخه  اهمیت ندین بابا ...  نذارین تعیین تکلیف کنه ب ...

تا سر منو میبینه شروع مبگنه ننه من غریبم بازی ک گریه گ چرا شوهرت بامن اینکار رو میکنه حتی پیش من وانمود میکنه ک‌خیلی مظلوم  چون پیش من دعوانمیکنن همیشه گفته های شوهرم دروغ و گفته ها خودشون رو تایید میکنن

تا سر منو میبینه شروع مبگنه ننه من غریبم بازی ک گریه گ چرا شوهرت بامن اینکار رو میکنه حتی پیش من وان ...

عزیزم نجنگ باهاشون 

اصلا عینت نباشه ... 

تو مسائل مادرپسری هم دخالت نکن ب

اصلا احازه دخالت نده بهش 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
تا سر منو میبینه شروع مبگنه ننه من غریبم بازی ک گریه گ چرا شوهرت بامن اینکار رو میکنه حتی پیش من وان ...

توهم بگو من به مسائل خانوادگی وپسر مادریتون کاری ندارم خودتوازپس هم بربیاین اینجوری دیگه پیش توننه من غریبم بازی درنمیاره