2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 37 پست
رفتارتو ادامه بده بهشون توضیح نده انقدر بی تفاوت باش تا عادت کنه.همه چی به رفتار خودت بستگی داره

براتعطیلات هفته بد شوهدم با خواهرم اینا برنامه ریختن ک بریم مسافرت از الان استرسش رو دارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

براتعطیلات هفته بد شوهدم با خواهرم اینا برنامه ریختن ک بریم مسافرت از الان استرسش رو دارم

نه بابا زیاد عکس العمل نشون نده بی خیالی طی کن اونام ببینن روت اثر ندارن دیگه خودشونو جمع میکنن

من ۸ ساله ازدواج کردم یه پسر ۶ ساله دارم از همون اول اختلاف داشتیم باهاشون کل اختلاف سر اینه که چرا ...

میگفتی مادرجون رفتم پیش دکتر ازم سراغ شما  رو گرف گف بهتون بگم وضع روانی شما حاد شده باید قرصاتونو عوض کنه گف حتما برید پیشش 

برعکس مادرشوهر من پیش همه نازمو میکشه خودمونی ک باشیم پوستمو میکنه 

خدا لعنت کنه هرچی مادرشوهر بدی هس من از خدامیخوام هرکار ک‌با من میکنن دوبرابرش سردختراش بیاد همه بگین امییییین

میگفتی مادرجون رفتم پیش دکتر ازم سراغ شما  رو گرف گف بهتون بگم وضع روانی شما حاد شده باید قرصات ...

😁😁😁😁یواش میگفت من نشنوم.باهاش حرف نمیزنم.مثلن میخاست بگه من خوبم دیگه عروسم مشکل داره.