2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده رفته مونده خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباتو دخالت نده من فقط یه بار بابامو دخالت دادم کارمون به طلاق کشید 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
فقط بهم بگو چجوری دعواهاتونو به خانوادتون میگید؟والا من دلم پوکید ولی دهنم وا نمیشه به احدی حرف بزنم ...

دقیقا عین منی ، شوهرم لیوان پرت کرد خرد تو سرم شکست به همه گفتم از بالای کابینت افتاد رو سرم

اما گاهی میگم اشتباه از منه که اینم می بینه نمیگم هرکاری دلش بخاد میکنه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

نه منت شو بکش برگرده، نه خودت برو

به قول مادرشوهرم،خونه مال زنه ، هرچی هم شد اونی که باید بره زن نیست

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
آره دیگه گیر افتادیم از دست شوهر نفهمم

گناه داره بابات نگو بهش خوبه دلش خدایی نکرده بشکنه؟ 

اصلا نیاد ببخشید گلم ناراحت نشی بدرک تازه راش نده تو خونه حساب کار دستش بیاد

منـجای تو بودم به پدر شوهرم زنگ میزدم ن پدرم. میگفتم به من میگ برو بیرون از خونه و منو تنها گذاشته ت ...

پدرش فوت کرده ،یه مادر بیخود داره که هرچی می‌کشم از دست اونه

الان بگیر بخواب...

بابات یا مامانت رو هم دخالت نده به قهر و آشتی های زناشویی تون

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ن پای بابات باز نکن تواین چیزا ولش کن بی محلی کن ببینه توجه نمیکنی خودش میاد سمتت 

منم میگم به بابات نگو چیکار کنه نصفه شبی بنده خدا ... بذار ور دل ننه اش بخوابه چندشب خودش برگرده محل نذار بچه ننه رو

دقیقا عین منی ، شوهرم لیوان پرت کرد خرد تو سرم شکست به همه گفتم از بالای کابینت افتاد رو سرم اما گا ...

اوووف، این چه اخلافیه واقعا 

همش میخوایم شوهرمونو بهتر از اونیکه که هست ب بقیه نشون بدیم 

بعضی اوقات میگم بزار خودِواقعیشو بشناسن 

ولی باز نمیتونم

فقط بهم بگو چجوری دعواهاتونو به خانوادتون میگید؟والا من دلم پوکید ولی دهنم وا نمیشه به احدی حرف بزنم ...

منم ب کسی چیزبنمیگم...

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!