2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده رفته مونده خونه مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 67 پست
پدرش فوت کرده ،یه مادر بیخود داره که هرچی می‌کشم از دست اونه

نقطه ضعف نشون نده اصلا دیگه زنگ نزن خودش ضایع برگرده   همینکه خونه مادرش میره خیالت راحت باشه خونه دوست و رفیق نمیره فکروخیال نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووف، این چه اخلافیه واقعا  همش میخوایم شوهرمونو بهتر از اونیکه که هست ب بقیه نشون بدیم  ...

منم اصلا نمیگم به خدا ولی خودش بر میداره زنگ می‌زنه بابام ،عین بی غیرتا

باور کنید تا یه شب قبل عروسی مادرا چشم دیدن پسرشون 

نداشتن از اینکه یکی پیدا شده جمعش کنه هم بال در اوردن 

ن شامی ن ناهاری همش هم بیرونن کسی سراغی نمیگیره ازشون 

همچین ک زن گرفتن میشن در دانه،عزیز مامان،نفس مامان.....

الان مادرش نمیتونه ب پسرش بگه چرا زن و بچت ول کردی اومدی اینجا

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
نقطه ضعف نشون نده اصلا دیگه زنگ نزن خودش ضایع برگرده   همینکه خونه مادرش میره خیالت راحت ب ...

اتفاقا حاضرم خونه دوست و رفیق بره خونه مامانش نره ،هرچی دعوا دارم سر مادرشه

باباتو چراقاطی کردی التماس شوهرت کنه بیاد؟

اگ نمیادو تنهایی میگفتی بیان پیشت ازخونوادت ن اینکه زنگ بزنن بگن بیا

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

خانومای محترممم لطفا برا پسرکوچولوهاتون که فقط سن عددیشون و هیکلشون بزرگ شده زن نگیرین اونا هنو درست تو شیرخوردن یه دل حسابی از عزا درنیوردن یه شیشه شیر بدین تو خلوت بدین بخورن اخه بچه کوچولورو چه به زن و بچه و زندگی

منم میگم به بابات نگو چیکار کنه نصفه شبی بنده خدا ... بذار ور دل ننه اش بخوابه چندشب خودش برگرده محل ...

اره ولش کنه . این گیر بده بدترمیشه خودش میکنه تو بغل ننش 😒 خدایا مرگم خوبه واقعا  مرد گنده خجالت نمیکشن چراااا

یعنی فردا هم زنگ نزنه بابام ؟؟؟

اصلا  به بابات هم فردا بگو مثلا نمیدونی برنگشته چون روشو زمین گذاشته حرمت از بین میره. بعدا هم به شوهرت بگو به بابا نگفتم شوهرم هنوز سیر ننه نشده بود  اینقدر بمون تا برگشتی لوس بازی درنیاری مرد برگرد

باور کنید تا یه شب قبل عروسی مادرا چشم دیدن پسرشون  نداشتن از اینکه یکی پیدا شده جمعش کنه هم ب ...

دقیقا همین ،خدا جوابشو بده فقط میسپارمش به خدا ،خمش در حال پر کردن شوهرمه

باباتو چراقاطی کردی التماس شوهرت کنه بیاد؟ اگ نمیادو تنهایی میگفتی بیان پیشت ازخونوادت ن اینکه زنگ ...

التماسشو نکرده اتفاقا باهاش بد صحبت کرده ،گفته ادعای مردونگیت میشه تنها نمیزاشتی زن وبچتو

اره ولش کنه . این گیر بده بدترمیشه خودش میکنه تو بغل ننش 😒 خدایا مرگم خوبه واقعا  مرد گنده خجا ...

فقط زندگیمو خراب می‌کنن،میدونن شوهرم خیلی دهن بینه هی پورش میکنن