با شوهرم دعوام شد سر خانوادش پشت تلفن ،دیدم تکس داده پاشو جمع کن از خونه برو ،به بابام گفتم زنگ زد گفت خجالت بکشو این حرفا ،بعد همون موقعه برقامون رفت بابام زنگ زد بهش گفت برو خونه زن و بچت موندن تاریکی تو نشستی تنگ دل مامانت،اگه مامانتو میخواستی چرا زن گرفتی،گفته بود باشه میرم ولی نیومده هنوز ،به نظرتون بگم بابام دوباره زنگ بزنه ؟؟چکار کنیم بهتره
باباتو دخالت نده من فقط یه بار بابامو دخالت دادم کارمون به طلاق کشید
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
به قول مادرشوهرم،خونه مال زنه ، هرچی هم شد اونی که باید بره زن نیست
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
بابات یا مامانت رو هم دخالت نده به قهر و آشتی های زناشویی تون
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
فقط بهم بگو چجوری دعواهاتونو به خانوادتون میگید؟والا من دلم پوکید ولی دهنم وا نمیشه به احدی حرف بزنم ...
منم ب کسی چیزبنمیگم...
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!