2777
2789
عنوان

شوهرِ مودي

444 بازدید | 20 پست

چندروز پيش شوهرم بهم گفت تو چرا اصلا سمت من نميايي؟ گفتم خب نشده تو اين چندوقته، نميرم سمتش ميگه چرا نميايي،بعد كه ميرم بهونه مياره😳ديوونم كرده اين اخلاقش، يعني چي آخه؟ 

شوهر مودی خیلی بده

فقط طلاااق

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

😂😂😂😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جیش تو چایی😂😂😂

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

کمین کن هر موقع فیوزش پرید،بپر روش

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

زمونه برعکس شده؟

شما باید بری سمت شوهرت؟

ولی این موضوعی که میگی خودت تو تیتر جواب خودتو دادی همه ی آدما مود دارن یه وقت تو مود عشقبازی هستی یه وقت نه دیگه ولی خب این موردی که گفتی اگر زیاد تکرار بشه باید بررسی بشه

منم نمونشو داشتم .بهش میگفتم فازی.از بس فاز عوض میکرد.هر نیم ساعت یبار.حرفشو عوض میکرد.میگفتم پ حرف یساعت پیشت جی؟میگفت تو فاز بودم...درمانم ندارن متاسفانه😐

کاربر*دختر_تنها*
چقد شبیه منی منم‌ مث توام😔

اصلا دل مرده ام دیگه بخدا زندگی رو دوست ندارم اگه نفسیم میره ومیاد فقط به خاهر پدرومادرم که عاشقشونم 

حتی وقتی مریض میشم به روی خودش نمیاره چیکاری اخه چقدر بی محبتی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792