2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 234 پست
تیک تیکه ساعتم میگه وقت بهم رسیدنه

همه میگن همه راست میگن همه 

در به درم کردی تو کردی

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا تو مراد من دهی کشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده ام

من و تو باهمیم اما دلامون خیلی دوره 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
اونجا نتونستم جوابتو بدم  مُرد  من واسم قسم مُرد

وای خدا من چ تباه بودم نمیدونستم 😆😆

خب زودتر میگفتی من این شعر و از هر روشی ک بلد بودم خوندم دیدم بی معنیه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نرم نرمک می‌رسد اینک بهار، خوشبحال روزگار

ریزه ریزه حرف که میزنی دل میریزه

با عقل آب عشق به یک جو نمیرود بیچاره من که ساخته از آب و آتشم

میاد یه روزی اون موهاش مشکیه 

هرکی بپرسه من میگم بهش کیه 

اون خاطراتمه

وای خدا من چ تباه بودم نمیدونستم 😆😆 خب زودتر میگفتی من این شعر و از هر روشی ک بلد بودم خوندم دیدم ...

😐😂😂😂

هر جور میمونی بمون من با تو سازش میکنم

میدونی دل بریدن از این همه عشق درست مثله مرگمه

هوایی رو ک تو نفس میکشی دارم راه می رم بغل میکنم

من اینو گفتما 😁😝😝😝

من میخوام به خونه ی خدا برم اگه میخونه نرم کجا برم