2777
2789
عنوان

نامزد بازی

245 بازدید | 8 پست

تو دوران نامزدیتون همسرتون براتون چه کارهایی می کرد؟ عاشقانه هاتون چی بود؟

مسائل جن..سی رو بازگو نکنید شما یک زن بالغین و باید بدونید نیازی نیست ما در مورد حریمتون بدونیم

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

گردش میبرد گل میخرید میرف جایی لباس میگرف

رفتارش چطور بود تفاوت داشت با الان یا نه؟

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتارش چطور بود تفاوت داشت با الان یا نه؟

نمیدونم چن سال از زندگیت گزشته من کلا سه ساله ببین اولا ک خیلی بیشتر بود چون بیکار بود زیاد بیرون میرف العان اکثرا سرکاره یدونه زنگم بزور میزنه خیلی چیزهای ریز هسش ولی حس میکنم از حرف زدنش یا وقتی کنارمه خیلی بیشتر از دوران نامزدی دوسم دارع چون هردو مون بیشتر وابسته شدیم

مولانا، چقدر قشنگ گفت: اگه همه جاتاریک بود، دوباره بنگر،شاید نور خودت باشی🤍️

نمیدونم چن سال از زندگیت گزشته من کلا سه ساله ببین اولا ک خیلی بیشتر بود چون بیکار بود زیاد بیرون می ...

عزیزم خوشبخت باشین کیفیت رابطتون تغییر کرده

بیرون میبرد وقتی میومد

برام خرید میکرد

ماوریت میرفت برام لباس و ادکلن میخرید

بهم ماهانه خرجی میداد. کادو و گوشی اینا گرفت.

رفتارشم خکب بود. ولی ۱۵ سال پیش بوده الان نگاه میکنم هرچی گذشت ما عاشقتر شدیم. بیشتر همو خواستیم و اولویت بالاتری گرفتیم

رفیق من همسر من عاشقتم.☺️ 🥰بمونی برام😍

بیرون میرفتیم غذا میخوردیم

مدامممم با شوخی و پیکاپلاین و... قربون صدقه میرف

ازم تعریف میکرد

برام گلسر و چیزای کوچولو میخرید

برام توفرنگی میخرید عاخیییی یادش بخیر

باهم میرفتیم پیاده روی زیر بارون و اینا

خیلی میگف ک دوسم داره

البته نامزدی ما کوتاه بود. سریع عقد کردیم