2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 234 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هله دان دان هله ی دانه ی دانه یار نامهربون مال آبادانه آبادانه

همه گوشم و پرمیکنن 

که دیگه گریه واسه تو بسه

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
هلا منکر جان و جانان ما بزن زخم انکار بر جان ما

آسمون آفتابیه ماه بازرس این لبام داره حرف کاش باز بباره برف

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
جوووووووووون 😂😂😂😍😍😗😗

اونجا نتونستم جوابتو بدم 

مُرد 

من واسم قسم مُرد

هر بار این درو محکم نبند نرو 

وای وای وای دل من شده عاشق نگات وای که نمیدونستم میشم پریشون نگات

شکستم و نشکستی

اینا راسته یا من خیلی خوردم 

بیا خودت بگو چی میگن اینا 

اگه خوابه بیدارم کن اگه بیداریه بیا خوابم کن

شبی در محفلی با آه و سوزی شنیدستم که مرد پاره دوزی...

اینجوری مردنم شده راحت چون بیا 

بیا دیر شده نامرد خب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز