2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 35 پست
عذاب هس  مگه نمیگن لحظه جان دادن خیلی سخته و ترسناکه

اسی من چند شب پیشاا ی خوابی دیدم ک تعریفش خالی از لطف نیس

من خواب دیدم عزرائیل ب شکل ی انسان زیبا رو رو ب روم با ی لباس سفید ایستاده و ی دسته گل بهم میده شبیه دسته گل عروسیم از گلای مورد علاقم و من تو ی زندان گیر افتادم اما اونجایی ک اون ایستاده پر از نوره و زیباس... اما ی صدایی دره گوشم هی بهم یاد اوری میکرد ک من فانی ام و از بین دارم میرم و من از این میترسیدم... اما ی چیزی درونم بود ک ب سمت اون نور کشیده میشد اما انگار پاهام ب زمین بود و دل رفتن نداشتم.... زبونم قاصره از توصیف زیبایی اون لحظه... نمیدونم خواب بود چی بود ولی شوهرم میگه تو خواب داشتی خفه میشدی اما من درد حس نمیکردم محو نور بودم و از صدا ترسیده بودم

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
خب مگ نمیگن تو قران  حتی حضرت فاطمه فشار قبر داره حتی شیرهایی ک از سینه مادر خورده از ناخون پاک ...

کجای قرآن اینو نوشته؟!

من فقط شنیدم حضرت علی هم میگفته شب قبر شب سختی هست.چرا که نسبت به مسئولیتی که داشتن این رو میگفتن.هرآدمی نسبت به شان و مسئولیت خودش در دنیا شب قبر عذاب میکشه.و حضرت علی میگفتن میترسم که نکنه ذره ایی مسئولیتم رو اونجوری که می بایست انجام‌ نداده باشم

خدایا مرسی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم شنیدم میگن عذاب قبر  واسه همه هست

ولی بستگی به اعمالش تو دنیا داره ک تو قبر اینده شو میبینه و دومیش هم میزان دلبستگیش به دنیا س که تو کتابا هم نوشتن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ولی من شنیدم یکی از پیامبرا از خدا خواست مرگ و تجربه کنه بعد خدا یه سیب داد دستش و گفت تا تو اینو بخ ...

اون که پیامبر بوده چرا انقد براش سخت بوده؟؟؟ فکر کنم لحظه ی مرگ برا همه یکسان باشه

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
اون که پیامبر بوده چرا انقد براش سخت بوده؟؟؟ فکر کنم لحظه ی مرگ برا همه یکسان باشه

منظورم زمانی که روح از بدن خارج بشه شنیدم نمیدونم راسته یانه؟؟!!!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)