2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 35 پست

البته آره کسایی که تحربه تلخ داشتن نیومدن بگن اما چن تا مورد از افراد خارجی رو نشون داد که تجربه تلخ داشتن

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی ک بمیره دیگع زنده نمیشه الکی میگن باورنکن

عه... خانوم دکتر!!؟!

راستی خانوم دکتر دخترم شبا از تنهایی خوابیدن میترسه..همش باید خانومم کنارش دراز بکشه تا وی بخوابه...راهکارهای و پیشنهادتون چیه؟!میشه بفرمائید.ممنون 

سلطان ازل گنج غم عشقبه ما داد                                             بزن بیرون از تنهایی برگرد کنارم/                                همونم که برای دیدن تو بیقرارم/                                       نرو از روزگارم که من طاقت ندارم/                          منم مثل تو به تنها شدن عادت ندارم...
عذاب هس  مگه نمیگن لحظه جان دادن خیلی سخته و ترسناکه

بعد از مرگ ادمی عذابی بر تو نازل نمیشه ولی میگن اینده تو رو میبینی اگه بد باشی خودتو در حال عذاب میبینی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
ولی من شنیدم یکی از پیامبرا از خدا خواست مرگ و تجربه کنه بعد خدا یه سیب داد دستش و گفت تا تو اینو بخ ...

آره عزیزم صد درصد واسه آدمای خوب ومؤمن راحته ...ماهم از اعمال خودمون میترسیم که باعث میشه مرگ ترسناک بشه

آره عزیزم صد درصد واسه آدمای خوب ومؤمن راحته ...ماهم از اعمال خودمون میترسیم که باعث میشه مرگ ترسناک ...

خب مگ نمیگن تو قران  حتی حضرت فاطمه فشار قبر داره حتی شیرهایی ک از سینه مادر خورده از ناخون پاکشیده میشه بیرون 

عذاب هس  مگه نمیگن لحظه جان دادن خیلی سخته و ترسناکه

بعد تو کتاب های دینی هم نوشته که بعد از مردن عذاب قبر علاوه بر دیدن اینده خود ادم شامل دلبستگی فرد به دنیا هم میشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
من خیلی از مرگ میترسم خیلی خیلی ...همیشه خواب میبینم یا برق گرفته منو مردم حتی حس اش کردم تو خواب یا ...

عزیزم توکلت به خدا باشه،همونطور که باید مراقب اعمالمون باشیم وبترسیم باید امیدوارم باشیم خدا خییلی مهربونه میگن از مادر به بچش مهربونتره نسبت به بنده هاش

خب مگ نمیگن تو قران  حتی حضرت فاطمه فشار قبر داره حتی شیرهایی ک از سینه مادر خورده از ناخون پاک ...

مطمئنی؟قران چند معنی داره!ظاهری رو خوندی؟یا باطنی؟

خب مگ نمیگن تو قران  حتی حضرت فاطمه فشار قبر داره حتی شیرهایی ک از سینه مادر خورده از ناخون پاک ...

کدوم  آیه و سوره؟برم از دبیر احکامم بپرسم

من ندیدم توی قرآن همچین چیزی نوشته شده باشه ، اما این چیزا ینی فشارقبر واسه کسایی هست که دلبسته دنیا هستن یا خیلی اعمال بدی دارن وگرنه تو خود قرآن هست که مرگ وایه آدمای مؤمن ازعسل شیرین تره

اونا به معنای واقعی نمردن عزیزم ...لحظه ای نفسشون رفته...مثل یه خواب

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂