2777
2789
عنوان

نشانه های زندگی

172 بازدید | 8 پست

خیلی وقتها وقتی یه اتفاقی میخواد بیافته. قبلش یه سری نشانه تو زندگی ازش می بینم.

به نشانه های زندگیتون خوب توجه کنین.

تا حالا براتون رخ داده?

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
منم

اگه بهش خوب دقت کنیم. 

میتونیم بفهمیم چه اتفاقی بعداً میافته

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اخرین بار از خونم اومدم بیرون نمیدونستم آخرین باره ولی حسم گفت اخرین باره عقلم گفت چرت نگو .... 

مثلا چی میشه توضیح بدی؟

مثلاً دوستم یبار تعریف میکرد. چند سال پیش. تو مغازه شوهرش تصادفی یه خانم بوده که مشکوک بوده. و انگاری همش دور شوهرش بوده. 

این اتفاق دو سه بار دیگم رخ داد. ولی اون الکی ازش گذشت. چندین ماه بعد. فهمیده با شوهرش دوست شده. البته شوهرش پشیمون شد. الآنم بعد چند سال زندگیشون خوبه

ولی همیشه میگه اینا نشونه بود. می‌تونستم جلو این اتفاق و بگیرم. ولی راحت نادیده گرفتم

وقتی اخرین بار از خونم اومدم بیرون نمیدونستم آخرین باره ولی حسم گفت اخرین باره عقلم گفت چرت نگو .... ...

من یبار مادرم خواست فوت بشه. چند بار قبلش حس میکردم. نشانه می‌دیدم . ولی توجه نکردم.

کاش یه حرفایی بود بهش میگفتم

من یبار مادرم خواست فوت بشه. چند بار قبلش حس میکردم. نشانه می‌دیدم . ولی توجه نکردم. کاش یه حرفایی ...

دقیقا من قبل مرگ عزیزترینم چند شب قبل خوابشو دیدم که رفته دارم گریه میکنم حتی تو خواب می گفتم دیگه برنمیگرده فرداش جدی نگرفتم خوابمو ... سه روز بعد فوت کرد 

دقیقا من قبل مرگ عزیزترینم چند شب قبل خوابشو دیدم که رفته دارم گریه میکنم حتی تو خواب می گفتم دیگه ب ...

زندگی همیشه به مه نشانه میده. 

ولی توجه نمی‌کنیم. 

باید به صدای روح و قلبمونم گوش بدیم